Szerintetek ilyen magassággal lehetek modell?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki a dolog, hogy a barátaim és sok más ember szerint is elég különleges és érdekes a kisugárzásom(pozitív értelemben), tekintve, hogy fiúként göndör hajam van és rengeteget mosolygok...Sokan ajánlották már hogy modelkeddjek, régebben ügynökség is megkeresett, de akkor még csak 12 éves voltam és tulajdonképpen féltem a dologtól, ezért nem nagyon jártam el ha hívtak (jelenleg 17 éves vagyok) VISZONT egy nagy probléma van most, hogy közben megnőttem 2m magasra...Szerintetek így már semmi esélyem modellkedni?2018. ápr. 8. 20:01
1/3 A kérdező kommentje:
17/F, de szerintem ez a magasságomból adódóan lejött:DD
2018. ápr. 8. 20:03
2/3 anonim válasza:
Sajnos szinte kizárt, fiuknak csak 192-3 a max. A nagyon max. De azért jelentkezz a diary, icon, vm, crisp ügynökségekhez :) hátha
3/3 anonim válasza:
Kuldj kepet legyszi, kivancsi vagyok:)
Amugy szerintem ez meg pont jo! Persze ha magassagod mellé eleg vékony is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!