Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetek modell?

Szerintetek lehetek modell?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 170 centi, vekony, de inkabb noies, 86-62-90. Sotet gondor hosszu a hajam kreol a borom es nagy barna szemeim vannak, fotogen vagyok
2018. márc. 5. 16:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

A mai világban kis túlzással "mindenkiből" lehet modell......

Próbáld meg! Ha pont a te adottságaid szerint keresnek, vissza fognak hívni. Ha pl.: alacsonyabb, nagyobb fenekű kell nekik, akkor nem....

Nekem nem kell kép, Azért, mert egy jó sminkkel az 50 évest is 20-nal látod.... Plasztika, extrém fogyókúrák, belső hatalmi harcok (sokszor vérre menőek is) egy-egy "kifutásért" a dobogón, intrika...

Elnézést,hogy megkérdezem: Ehhez hatalmas eltökéltség és kitartás kell. Ezek megvannak benned? Van gyomrod áttaposni valakin/valakiken az előre-meneteled érdekében?

2018. márc. 7. 11:21
 12/12 anonim válasza:
0%
Mindenki ki akarja verni rád. Ha troll vagy most kirakhatsz egy dickpic-et.
2018. márc. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!