Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ismeri valaki a Prestige...

Ismeri valaki a Prestige Model Managementet?

Figyelt kérdés

Örülnék valaki véleményének róluk, mert sehol nem találok biztos információt róluk, és a minap irtak, hogy felvettek magukhoz, viszont a kozvetitoi dijat bekell fizetnem. Nekem már itt gyanus a dolog..

Elore is koszonom!

2018. jan. 8. 17:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sziasztok! Tőlem is ezt kérték, de én lemondtam amikor írták, hogy fizessem be ennyi napon belül. Erre írja, hogy oké az érvénytelenítési díj 16000 Ft! És ha nem fizetem be akkor jogi bírósághoz is vezethet! Szerintetek mit csináljak?
2018. jún. 22. 19:42
 12/15 anonim válasza:
Beszélj egy ügyvéddel, esetleg, talán tud tanácsot adni.
2018. jún. 24. 14:16
 13/15 anonim válasza:

Én ma kaptam tőlük emailt. Az volt a gyanús, hogy sose jelentkeztem hozzájuk. A második levélben már kattintani kellett volna egy linkre (na ez az, amit SOHA nem szabad) és nekem is írták, hogy fizessek 70 eurót a semmire.

Eszetekbe ne jusson válaszolni nekik!

2023. febr. 5. 23:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Így az évek során már kitapasztaltam, hogy semmilyen ügynökséggel nem szabad szóba állni, amelyik előre ígérget neked pedig fizetned kell. Vagy csak úgy egyáltalán a tagságért..

Szolgáltatásért cserébe az más! Értem ezalatt, ha mondjuk elkészítenek a számodra egy portfoliot. (De a legtöbb nem túl profi.

Ez a Prestige pedig.. inkább szót sem ejtek róluk.

2023. márc. 14. 21:38
 15/15 Izabella Nagy válasza:

2023-ban pedig már 140eurot kérnek.

Az inflációt megérzik, de mások érzéseit még mindig nem.

2023. nov. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!