Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hol tudnék nomális modelleket...

Hol tudnék nomális modelleket találni vagy esetleg céget, ahol fotózhatok?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok és már kezd kevés lenni, hogy az ismerősök azért keresnek meg, mert kell nekik néhány normális minőségű kép, ami nem telefonos. Nyilván elvállalom, ha időm engedi, mert hát ebből is pénzt keresek, de érzem, hogy ez nem elég és szeretnék komolyabb munkákat. Akár cégnél alkalmazott fotósként dolgozni, akár valamilyen más úton-módon olyan modelleket, akik nem csak igazolvány képnek vagy Facebookra akarnak képeket, hanem komolyabb szándékuk van a végeredménnyel. Sajnos nincs meg az a kapcsolati hátterem, hogy magamtól oldjam meg ezt, ezért írtam most ki ezt. Akár olyan is írhat, akinek a modellkedéséhez kellenek képek és ahhoz akarja használni, vagy bármi. Csak ne ez a fajta meló legyen.
2017. dec. 6. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ehhez referenciák kellenek, ezz általában TFCD alapon szokták összeszedni. Anélkül nem fognak veled szóbaállni.
2017. dec. 6. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, vannak TFCD-s anyagaim. Csak mégis hova adjam be? Épp ezt nem tudom és ezért kérek segítséget.
2017. dec. 6. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
modellügynökségeknek írj, ha tetszik nekik a munkad ingyen is fotozhatod őket. Icon, VM, Diary, Maverick, Trendattack,OMG, Visage, Art, Face ezeknek írj
2017. dec. 7. 14:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. dec. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!