Mi a véleményetek erről a srácról?
Figyelt kérdés
A foglalkozásától függetlenül mi a véleményetek Hiroról az Molnár Miklósról ?
Helyesnek tartjátok ?
Tudom, hogy sok lánynak tetszik és sok fiú is akar hasonlítani rá.
Konkrétan mi az ami legelőször megtetszik benne ?
Hogy ha meg nem tetszik akkor mi az ami nem tetszik benne ?
Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=GxwfaCeFDoQ
https://www.youtube.com/watch?v=gmCJ_nsnJEE
Képek:
2017. okt. 28. 17:46
1/17 anonim válasza:
Nincs velemenyem rola. Szegeny nagyon csunya lesz oreg korara, az a sok tetovalas elrancosodik. Nekem egyaltalan nem jon be
2/17 A kérdező kommentje:
Eggyetértek veled a tetoválásokkal kapcsolatban.
2017. okt. 28. 17:55
4/17 anonim válasza:
Csak a képeket néztem meg, határozottan nem tetszik.
6/17 anonim válasza:
Az arca ezen a képen helyes lenne, de a rengeteg tetoválástól nagyon nem jön be. Lassan az egész arcát is elborítja majd a tetoválás, csak a két szeme fog kipislogni alóla.
7/17 anonim válasza:
Lehet szokatlan meglátás, de engem nagyon zavar a szemöldöke :D Szerintem túl van szedve és lehet festetve is van. Az nem tetszik rajta. A sok tetoválás nem zavar, egy ilyen sráccal amúgy sem terveznék nyugdíjig. Amúgy a kérdésre válaszolva nem csúnya, de nem is az esetem.
8/17 A kérdező kommentje:
Na ez az utolsó ez jó volt :D
2017. okt. 28. 20:51
9/17 anonim válasza:
Bírom a tetováltakat, de nem ebben a stílusban. Az ő tetoválásai egyébként is csúnyák. Arcra semmi különös, nem csúnya, de nem az esetem. A zenei stílus, amit képvisel, kifejezetten taszító számomra.
10/17 anonim válasza:
Kemèny gyerek. Vagyis, annak szeretne látszani. Olyan IQ huszár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!