Idol Model Managementről hallott már valaki?
Kedves Edina!
Szomorúan olvastuk felháborodott hangvételű soraidat, innen a "lepusztult" belvárosi, Hősök terére néző, napfényes, irodánkból és próbáljuk megemészteni azt. Kitartóan próbáljuk majd nem megközelíteni azt a szintet, amit neked az előbb sikerült, és egyébként bele sem állnánk ilyen vitába, csak szeretnénk megjegyezni mennyire nem okés, hogy snapchat filteres kutyafejű, kiskorú őnagyságok becsmérelik az utánajárás teljes elhanyagolása mellett felnőtt emberek munkáját. Folyamatos munkaközvetítéseink egy alappillére, hogy rendelkezel portfólióval. Mivel le nem tudunk rajzolni, elmesélni pedig nem akarunk, így képekkel kell rendelkezned önmagadról. Bizonyosan fájó pont lehetett, mikor azt mondtuk nem álljuk helyettetek mindezt, hiszen tapasztalatlan vagy, és nem rendelkezel kellő paraméterekkel, hogy ez nekünk megérje. Mindazonáltal azt is mondtuk, hogyha megcsináltatod ismerőssel azt is elfogadjuk. Biztos ez a felháborító rugalmasság volt részünkről ennyire vérlázító, így utólagos bocsánatodat kérjük. Nemmellesleg az image film forgatásáról majd közösen küldünk neked egy kedves, integetős képet! :) Legyen szép napod!
Sziasztok.
Teljesen egyetértek azzal,aki azt mondta,hogy kamu !!! Nekem azt ígérte ez a cég szeptemberben,hogy havi 2-szer mehetek munkára, és 7 hónap alatt összesen 8-szor voltam.Nekem volt portfólióm szerencsére ,de hazudoznak a havi 2-ről,ne dőljetek be nekik! Azt ígérték,hogy a munkák MINDIG hétvégére esnek a suli miatt,mivel fiatalokkal dolgoznak,de ez is KAMU,mert 1-szer azért csúsztam le,mert a forgatás péntek-szombat-vasárnap volt,és kitalálták,hogy mivel nem tudom vállalni a pénteket így mást küldenek,hiába lett volna jó nekem a hétvége. Egyszer meg az volt,hogy le volt szervezni a munka,anyáék meg hívták őket,hogy nem tudok aznap a forgatásra menni,mert beszart a kocsink,erre kitalálták,hogy ha nem megyek,akkor nekünk kell fizetni,mert szerződés,meg blabla...Kik ezek te??? Kajak kocsit kellett kölcsönkérnünk !!! Fel sem merült bennük,hogy eljönnek értem,pedig szerintem ez lett volna az alap. CSALÓ BANDA !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!