Örültök Barbi legújabb sikerének?
Figyelt kérdés
Robbant ma a hír, hogy hivatalosan is csatlakozott Karl Lagerfeldhez. A karrierje úgy néz ki még csak ezután kezdődik.2017. okt. 6. 19:47
2/8 anonim válasza:
Olyan életet élek, hogy nem foglalkozom különféle karrierista sztárokkal, véletlenül látttam meg e kérdést, szóval engem hidegenhagy, azt se tudom, ki ő.
3/8 anonim válasza:
abszolút hidegen hagy, mert se nem vagyok rajongó, se nem utálkozó.
jó neki. ennyi.
4/8 anonim válasza:
Nem, nem érdekel, semmit nem tesz hozzá az életemhez.
Nem, nem irigylem, mivel én is azzal foglalkozom, amivel én szeretnék.
5/8 anonim válasza:
Helyes!
Amúgy annak mi értelme, hogy itt vergődtök a "nem ismerem, ki ez" baromsággal? Kitüntetést vártok?
6/8 anonim válasza:
Pont leszarom. Amúgy ki a retkes sz...r az? Hozzátett valamit kulturális, tudományos szempontból Magyarországhoz? Nem. Ha olyan formátumú lenne , ismerném. De így csak vastagon lefosni tudom :S
7/8 anonim válasza:
Utolsó... szinte csöpög a kultúra a szóhasználatodból XD
8/8 anonim válasza:
Sajnálom, ha a közönyöm allegóriája a fos és ez téged zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!