Szerintetek Ownmckendry mennyire helyes?
Figyelt kérdés
-Elvileg 160 centi körül van
-Nem tűnik vékonynak szerintem, talán picit kövér is
- szerintem egyeltalán nincs ilyen "senpai" feje mint amit a fanartokon rajzolnak neki...
Én max úgy 10/4-et adnék rá, és nem értem pár lány mit szeret benne annyira...
szerintetek? 16/l
2017. okt. 4. 20:02
11/19 anonim válasza:
Nem, kifejezettem nem jó pasi. 10/0.
12/19 anonim válasza:
Szerintem 10/6 -mert összességében szimpi, jó videós, és bejön hogy hosszú a haja.
13/19 anonim válasza:
Pl az a pár lány a belsőre megy és nem egy kva akit csak a kinézet érdekel de most komolyan...
16/19 anonim válasza:
10/0
Nagyon ronda
Én csepo-t nézek ő helyes
17/19 anonim válasza:
10/5
Szerintem kedves, humoros, de ha kell tud komoly is lenni. Belső szerint 10/10.
Egy genetika hulladéknak nem mondanám. Azért egy picit ez a megnyilvánulás kemény...
18/19 anonim válasza:
Nem néz ki jól. És szerintem kifejezetten taszító, hogy minden videó alatt végig óbégat, mintha legalább nyúznák, vagy valami. Nagyon frusztráló és idegesítő. Nézni sem bírom, amit leművel.
19/19 Szivacsvagy válasza:
Szerintem 10/6.77778 egynek elmegy. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!