Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek kik néznek ki...

Szerintetek kik néznek ki jobban? A Victoria's secret angels vagy a Playboy nyuszik?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is, ha kérhetem. (És lehetőleg a testük alapján döntsetek)

Angyalok:

[link]

[link]

Nyuszik:

[link]

[link]

#szépség #modell #playboy #Playboy nyuszik #Victoria's secret angels
2017. okt. 1. 16:32
1 2
 11/16 Mansour ***** válasza:
59%

"Még ha mücsöcsük is van, de gusztábbak, mint a karók."

Hát nem. A műmell olyan, mintha műlába vagy műkeze lenne. Fogyatékosság. A kis mell viszont nem az. Mondom ezt úgy, hogy egyébként a teltebb idomokat szeretem...

2017. okt. 2. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem női szemmel a VS azért mert ok szerintem valahogy szebbek és igényesebbek.azert nem mondanám h anorexiasak hisz ha megnézzük azért elég sokat sportolnak és látszik is rajtuk plusz van egy jo genetikajuk ami miatt ilyen vekonyak is tudnak maradni.
2017. okt. 3. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Nyuszik. Akik szerint kövérek, az agybeteg és menjen orvoshoz. Kövér az, aki 120 kiló.
2017. okt. 7. 02:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszik. :3
2017. okt. 16. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a VS modellek. Nem csak a testük miatt( a showra mondjuk túlzóan soványra le vannak szálkásítva), hanem mert ránézésre is sokkal igényesebbek. A Playboy nyuszik, olyan r*b*ncos, műnők.
2018. jan. 3. 13:51
 16/16 anonim válasza:
Természetesen a Victoria's Secret Angyalkák!🎀❤️
2019. jan. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!