Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modellek jól keresnek?

A modellek jól keresnek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen látom, hogy írják, hogy a lányok nem sokat kapnak a munkájukért még külföldön sem, miközben én mindig úgy tudtam, hogy egy modell, aki ha nem is topmodell, de azért van érzéke ahhoz amit csinál többet megkeres, mint egy átlagos ember, egy átlagos munkával

Ez mennyire igaz?

(nem, nem modellkedni szeretnék, csak elkezdett érdekelni mi az igazság)

2017. aug. 22. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mást jelent ma a modellkedés, mint 10 éve.
2017. aug. 22. 04:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ügynökségtől, és fotózástól függ. Ismerek pár embert akik sokat kerestek vele. De ezt szerintem soha nem fogjuk megtudni hogy tényleg pontosan mennyit keresnek. :D
2017. aug. 22. 06:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hat figyel Palvin Barbi kb. 4 milliardot keres evente, persze nem hozza kell merno mert o vilaghiru.
2017. aug. 22. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, nincs olyan, hogy mennyit keres, hanem hogy ki rendel meg. Ha megrendel egy bulvárlap kapsz pár 10-et, vagy annyit se, ha megrendel a Bugatti, kapsz millás nagyságrendben.
2017. aug. 22. 14:12
 5/5 anonim válasza:

Hát attól függ hogy milyen modellekre gondolsz....

Akik a high fashionbe dolgoznak, illetve commercial modellek (is), ők rengeteget keresnek, több tíz milliós szerződésük van, vagy akár több is. De ezek a modellek luxus cégeknek dolgoznak (Chanel, Prada, D&G stb....)

Míg az ilyen Mayo Chix, My77 és egyéb szenny fast fashion kategóriás modellek szerintem max 100-at kereshetnek. Ez az a kategória ahol ha formás tested van, é sminkkel dögös r...ib..ancos pofád, akkor bármelyik fast fashion ruha márkánál lehet sikered.

2017. aug. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!