Modell mereteim vannak? (lent)
Figyelt kérdés
Magassag: 165cm
Suly: 47kg
Barna haj, zold szem
14/L
2017. júl. 31. 21:38
1/12 anonim válasza:
A magasságod, súlyod jó, de az arc a legfontosabb.
2/12 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja hogy kulonleges szepsegem van es en is igy tartom
2017. júl. 31. 22:31
3/12 anonim válasza:
Magasság kevés, 10cm-rel több kéne.
Illetve nem adtál meg méreteket: mell-derék-csípő
4/12 anonim válasza:
Ennél sokkal több kell a modellkedéshez. Többre mész, ha egy ügynökségnél érdeklődsz, ott azonnal választ kapsz, és akkor vagy koppansz vagy nem.
Az, hogy ideírod a méreteidet,és hogy szép Vagy, semmit nem ér.
6/12 A kérdező kommentje:
az utolso valaszolonak mondom hogy attol, hogy azt mondom, hogy kulonleges szepsegem van maris ontelt vagyok?:'D Legalabb nem vagyok az az onsajnaltato, aki azzal jon hogy mennyire csunya aztan varja az ilyen valaszokat , hogy dehooogy stb? Attol hogy szepnek tartom magam nem leszek ontelt.
2017. aug. 1. 00:39
7/12 anonim válasza:
Igen, öntelt vagy, nem kicsit. Azt állítod magadról, hogy különleges szépség vagy, ez önteltség, főleg ennek az ilyen jellegű kinyilatkoztatása. Az egészséges ember tisztában van önmagával, de egy ilyen megszólalás önteltségre, beképzeltségre utal,és rendkívül unszimpatikus,akár hiszed, akár nem.
8/12 A kérdező kommentje:
"egy egeszseges ember tisztaban van onmagaval"
es en nem vagyok akarod mondani?:D
2017. aug. 1. 00:47
9/12 anonim válasza:
Tisztában van vele, de nem kérkedik, érted? Nem? Nem baj...
10/12 A kérdező kommentje:
Es en megis hol kerkedtem vele? Az elso valaszolonak valaszoltam az arcomrol.
2017. aug. 1. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!