Modellügynökség tapasztalatok?
Figyelt kérdés
18évesen megéri még jelentkezni?
Melyek azok az ügynökségek, amelyek tényleg szívükkel-lelkükkel segítenek építeni a lányok karrierjét?
Személyes tapasztalatok nagyon érdekelnének
2017. júl. 18. 22:07
1/3 anonim válasza:
Szívvel-lélekkel, talán a kisebb ügynökségek, Royal, Crisp, Face.
Kevésbé azzal, Icon, Diary.
18 évesen megérheti még, ha egész évben tudnál utazni, már ha kellesz a külföldi ügynökségeknek.
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom 13 évesen kezdik a modellek, úgyhogy nem hiszem hogy egy kis ügynökség tudna dolgoztatni ennyi évesen mert a felsoroltak a 13 éveseket se tudják ahogy látom. Szerintem küldd be a legjobb ügynökségekhez a képeidet (Attractive, Icon, Visage) és akkor kiderül hogy van-e még esélyed.
3/3 anonim válasza:
18 evesen siman el lehet kezdeni! “Kis” ugynokseghez azert erdemesebb menni, mert tobb figyelmet kapsz. Crisp-re nezz ra szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!