Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés? (Sok, lent bővebb)

Modellkedés? (Sok, lent bővebb)

Figyelt kérdés
Egy modellnek vannak standard méretei? Tényleg az Attractive a legjobb modellügynökség? Vagy esetleg más? Vannak 172-nél alacsonyabb modellek? (1-2 centi)

2017. júl. 5. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
90, 60, 90 a méretek (váll, derék, csípő), szerintem nem az Attractive a legjobb. Olyan 175 cm felett szoktak modelleket alkalmazni.
2017. júl. 5. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak alacsonyabb modellek is persze.

Különösen fotómodellekek.

Az arányos alkat, a kisugárzás nagyon fontos.

Attractive? Le fognak húzni pénzzel és nem kapsz munkát, erre van a legnagyobb esélyed. Keress egy kis csapatot akik segítetek az alapokban, szerzel némi rutint, és van esélyed.

2017. júl. 6. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:

2.!!!!!

Nincs olyan, hogy fotómodell!

90-60-90 a standard, de ezek a nagyon max. méretek, inkább ennél kevesebb szokott lenni. 173 xm alatt nem nagyon szoktak alkalmaznak senkit, ha valaki 172 cm-rel modell, akkor nagyon karakteres/szép az arca, de eze nagyon ritka.

Szerintem a VM Model a legszínvonalasabb ügynökség, de az Attractive sem rossz.

Az sem igaz, hogy lehúznak, ha fizetned kell modellügynökségnél, az már baj..

2017. júl. 6. 10:15
 4/5 anonim válasza:
Én is modellkedem. Nálunk a magasság mindegy, mivel reklámokba is keresnek modelleket az ügynökségtől. Nagyon jó velük dolgozni :D. Ha érdekel téged írj nyugodtan :)
2017. júl. 6. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alábbiaknál próbálkozz!

-VM Model Agency

-Visage

-Attractive

-Icon

-Diary Management

2017. júl. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!