Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudtok olyan cégeket/helyeket,...

Tudtok olyan cégeket/helyeket, ahol 170 cm alatti lányoknak is van lehetőség?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyon vele, h a jólmenő modellügynökségek nem foglalkoznak alacsonyabb lányokkal...Viszont az lenne a kérdés tudtok olyan céget, aki igen?☺

2017. jún. 13. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen modell szeretnél lenni?
2017. jún. 14. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nincs olyan hogy milyen modell. Multifunkcionális fashion modellek vannak, a commercial lányok is 172 felettiek kell legyenek. Ha szeretnél szép képeket magadról keress fel egy fotóst:)
2017. jún. 15. 01:27
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Van olyan, hogy milyen modell, mert van pár fajtája, pl. fehérnemű modell, kifutó...
2017. jún. 15. 01:33
 4/8 Eminity_69 ***** válasza:
100%

Nem.

Mert nincs.

Sajnálom, a modellkedésre születni kell. 178 cm vagyok, és nagyon sokszor azt mondják, hogy köszönik szépen, nem, mert vannak magasabb jelentkezők is...

Lesz, aki elhiteti veled, hogy így is van esélyed, de az illető csak a pénzedre "hajt".

Ez ilyen. Reméljük még nőnu fogsz. 17t cmtől ajánlom, hogy nekikezdj. Előbb ne..

2017. jún. 15. 13:34
 5/8 Eminity_69 ***** válasza:
175cm*
2017. jún. 15. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem kifutómodellre gondoltam, arra tudom, h nincs esély. Fotómodellkedni szeretnék..

2017. jún. 17. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
FreeFaces
2017. jún. 22. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg a 170hez is annyira karakteres arc kell,amilyen keveseknek van. Szóval,ha valóban sokkal alacsonyabb vagy ennél,és már esélytelen,hogy megnőj 175 körülire,akkor jobb,ha elengeded ezt.
2017. jún. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!