Prime Model Managament vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni hozzájuk,4/5-ös értékelést kaptak facebookon,de véleményeket nem nagyon láttam és nem tudom,hogy mennyire megbízható hely.2017. jún. 12. 19:34
1/5 anonim válasza:
Icon, Attractive, Vm, art, The diary, face, Visage. Ezek a megbízható ügynökségek (és profik) ha rendesen akarod csinálni ezekhez jelentkezz.
2/5 anonim válasza:
Elsőnek többek közt igaza van, mindazonáltal ismerek Prime-os csajokat, élvezik, jár nekik ingyen aerobic, jó a társaság, jófej a főnökasszony, és vannak munkalehetőségeik.
3/5 anonim válasza:
Amúgy a felsoroltak nagyon jó ügynökségek, de vannak azért más kisebb ugyanolyan elit ügynökségek, pl. a Royal Models, az egy butikügynökség, kevés modellel, de a vezető piacokon dolgoznak, meg az az ügynökség ahol én vagyok, de annak nem írom meg a nevét. :D De minket is a világ minden pontjára menedzselnek. :) Attól függően persze, kire hol van igény.
4/5 anonim válasza:
Elsőnek van igaza, azok az igazán jo ügynökségek, amiket ő leírt. A Royal nem egy neves ügynökség, a lányokat gagyibb munkákra is odaadják, ez pedig nem tesz jót a karrierednek. Nehéz onnan eljutni profi szintre, nem ajánlom.
5/5 anonim válasza:
meg azóta bejött a crisp is közéjük és talan az omg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!