Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan lehetek modell? (többi...

Hogyan lehetek modell? (többi lent) Ilyesmi érdekel: www.instagram.com/marianodivaio/

Figyelt kérdés

15/f vagyok.

FONTOS: CSAK A KÉSŐBBIEKBEN SZERETNÉM ELKEZDENI ÉS NEM MOST!

1. kérdés: Hogyan kezdjek bele az egészbe?

2.kérdés: Hol keressek ilyen cégeket?

3.kérdés: Mennyit kereshetnek Svájcban?

2017. ápr. 3. 12:41
 1/1 anonim válasza:
Szia. Pár ismerősöm,illetve egyik barátnőm is nem rég kezdett el modelkedni. Németben lakik,ezért kissé könyebben megtalálta a cégeket,de amit én ajánlani tudok,az az,hogy menj fel a googléra és add meg a közeledben lévő nagyobb városnak (mint pl megyeszékháznak a nevét) és mellé a model cégekkel való kérdéseket. Tudtomal,az eleinte még neked kell fizetned pár dologért,ahoz,hogy beinduljon a dolog. Ha jelentkezel egy modell céghez,akk majd el kell küldened nekik pár jól sikerült képet rólad. Ha felvesznek,akk majd elmondjék,hogy min kell váltzotatnod magadon és csinálnak egy portfoliót neked,amiért azt hiszem majd fizented kell vlmennyit. A portfolió voltaképp,egy album,amiben majd a jövő beli, modell képeid benne lesznek és ezek,majd fent lesznek a modell cég web oldalán is. A 3ik kérdesedre inkább googlez rá :D Remélem segítettem :)
2017. ápr. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!