Szerintetek elmehetek modellkedni ilyen genetikai betegséggel?
22 éves lány vagyok.
Alapból heterochromiás vagyok, ami szerintem szép, viszont attól félek, hogy a modellügynökségeknek ez már túl egzotikus, vagy ronda esetleg.
A másik, hogy kamaszkoromban gigantizmusom volt, és ugyan kezeléssel sikerült megszüntetni, de elég magasra nőttem miatta (202 centi vagyok), és szerintem ezt magasnak fogják találni a modellkedéshez.
Ti mit gondoltok, próbálkozhatok vagy inkább ne?
Normális válaszokat kérek!
A szemeid valószínűleg nem okoznak gondot. Nagyon könnyű egy kis utómunkával kijavítani, de nemrég egy óriásplakáton is láttam ilyet:
A magasságodhoz pedig mindenképp jó alakra van szükséged. Mondjuk nem említetted, hogy milyen modell szeretnél lenni.
Szerintem nagyon szeo amikor valakinek masszinuek a szemei
Kuldhetnel kepet magadrol es segitek
18L
1,eleve ha 22 évesen szeretnél modellkedni , akkor arról már rég lekéstél, általában 16 éves korban vagy még fiatalabban mennek modellkedni a lányok 2, 202 cm-rel már túllépted a női magassághatárt , úgy tudom , hogy max. 180-181 cm lehet modell
most ezzel nem megbántani akralak, de szerintem mondj le erről,egyébként se egy leányálom modellnek dolgozni,ismeretlen pasik bámulnak, öltöztetnek , folyamatos diéta, és 25-30 éves korodban már ki is rugnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!