Lehetnék gyerek modell?
Figyelt kérdés
11-éves vagyok 165cm és 50kg. Ímádok ruhákat próbálni és ímádom ha fotóznak.2017. márc. 5. 13:48
1/7 anonim válasza:
Ha anyunak van elég pénze, akkor még űrhajós is.
2/7 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, hogy még biztos fogok nőni.
Anya 185cm, apa pedig 199cm.
2017. márc. 5. 13:55
4/7 anonim válasza:
En is szeretek ruhakat probalgatni. Na most mi legyen?
5/7 anonim válasza:
Ahhoz kifejezetten gyerek modell ügynökséget kell felkeresni, vagy fotós ismerősöket.
Én mint fotós, azt mondanám, hogy a modellfotózás nem épp a legegyszerűbb dolog, és ahhoz, hogy modell legyél, a magasság és a súly kérdése nem elég.
Általában jó ha van hobbifotós/fotós ismerős aki elkezdhet képeket csinálni, és amikor felkeresitek az ügynökséget, akkor tudtok konkrét képanyaggal szolgálni, amivel megmutatjátok, nem vagy teljesen kezdő a témában.
6/7 Berserker88 válasza:
Én vezetni imádok, akkor lehetek én is Rally pilóta? :D
7/7 anonim válasza:
11 évesen még szerintem az iskolának kéne az elsőnek lennie, de később próbálkozhatsz. A modellkedés úgyis 172/3 centinél kezdődik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!