Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés? Mit kell róla...

Modellkedés? Mit kell róla tudni? Hogyan kezdhetném? Mik az elvárások?

Figyelt kérdés

Nem most szeretnék elkezdeni modellkedni, hanem például egy fél év múlva vagy valamikor a közeljövőben, és nem úgy, hogy ez a szakmám, hanem csak olyan hobbi szinten, hogy néha van pár fotózás.

Azt, hogy mennyire vagyok szép, nem tudom, nyilván a családom szerint szép vagyok, mások még nem mondtak semmit. Egy biztos, hogy nem vagyok csúnya, de nyilván a világ legszebb lánya sem. Szemüveges voltam, de már kontaktlencsére váltottam. A fogam nem a legegyenesebb, gondoltam fogszabályozásra, fogfehérítésre, nyilván addig, amíg ez nincs meg (olyan fél-1 év lehet, míg helyrejönne), nem modellkednék, mert tudom, hogy nem szép. A bőröm már javulgat, de a mellkasomon, vállamon vannak kicsi, alig látható pattanások meg az arcomon, ezt is igyekszem helyre hozni. Egyébként szép lenne az arcom...

162 cm vagyok, ez nagyon nagyon kicsi? 170 alatt esélyem sincs? Ha növök pár centit, az sem jó?

Testalkatom normális, nem vagyok duci, csontsovány sem. Vékony sem, olyan átlagos, de elkezdtem rendszeresen sportolni, ezzel formálhatok az alakomon, fogyhatok egy kicsit. Egyébként "körte" alakom van és 49 kiló vagyok. A lábam 37-es, ha ez számít.

A bőröm barnásabb, meleg tónusú. Nem ráncos, nem narancsbőrös.

A hajam hosszú, mellig ér, sötétebb barna, tervezem az alját kicsit befesteni, de csak ilyen napszívta hatásúra, nem feltűnőre.

A szemem sötétzöld.

Mellméret nem tudom mennyire számít, de 70A-s jelenleg.

A testem arànyai megfelelőek.

A fotózásokon adnak ruhát vagy nekem kell vinni? A castingon? Ha kapok ruhát azt megtarthatom, meg kell venni vagy csak a fotózáson lehet rajtam?

Ismerek egy lányt, aki kb velem egyidős és nemrég kezdett modellkedni. Nem sokkal magasabb nálam, ő sem kövér de kicsit molettebb vagy hogy mondjam, szóval nem hiszem hogy tinik esetében is (14 éves leszek) mindig betartják azt hogy csak 173 vagy 170 centis modellek lehetnek és nagyon vékonyak.

2016. nov. 21. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
162 vel nem lehet modellkedni semmi esetre sem . 175 felett is boven valogatnak. Ha valami nagyon gyonyoru arcod lenne akkor kaphatnal kisebb munkakat de azt sem ugynoksegnel mert oda nem fognak felvenni . amugy igen adnak ruhat a fototason termeszetesen. Nem lehet megvenni sem nem adjak oda soha. Es de tinik eseteben is mar 13 14 evesen is 170cm ek a lanyok es meg vekonyabbak mint at idosebbek. Ha valaki 14 evesen 170cm arra talan meg varnak hogy nojjon de 162 cm re biztosan nem ha csak nem leszel 3even belul 14 cm el magasabb
2016. nov. 21. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ne haragudj, hiába soroltál fel minden tulajdonságot, a legfontosabb: 162 centivel ez ESÉLYTELEN!! 14 évesen max 1-2 centit nőhetsz még, de 175 alatt kiröhögnek. csomó magas és szép lány van, így is túljelentkezés van. keress valami mást, bocsi.
2016. nov. 22. 09:32
 3/3 xx.Be.Happy.xx ***** válasza:

Nem szeretnelek megbantani, de...

Eselytelen.

Eloszor is, nincsolyan, hogy te most csak hobbikent fogsz modellkedni (vagy ha igen, azok lehuzos es kamu ugynoksegem), szoval felejtsd el.

Masodszor 172 centi alatt szoba se johet a dolog, de a 172 is nagyonnagyon also hatar, baromi szepnek kellene lenned hozza.

A tobbi mellekinfo. Vagyis ami a szineidre, foaidra, pattanasaidra, ilyen aprosagokra vonatkozik. Ha meg nonel is, ezek nem fognak szamitani, mert ha jelentkezel egy ugynokseghez, azok segitenek ezeknek a dolgoknak az eltunteteseben. Remelem, erthetoen fogalmaztam.

Az alakod leirasa pedig nem. Eloszor is, nem eleg az atlagos, neked vekonynak kell lenned, ha modell szeretnel lenni. Nem erhetnek ossze a combjaid, nem lehetnek felesleges kis domborulatok a testeden, egyszeruen nem.

Es a kilok nem szamitanak. A bemutatokon es a fotozasokon se a kilok alapjan fersz bele egy-egy ruhaba, hanem a centijeid alapjan. A mellmereted, a derekmereted, a csipomereted azok a dolgok, amik szamitanak. Centiben. Nem kiloban.

Szoval ennyi lenne, remelem, megfelel a valasz. A magassagod miatt eselytelen, a tobbi mar csak magyarazat. Remelem, nem keseredsz el nagyon, en csak leirtam a "sotet" igazsagot.

2016. nov. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!