Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért ennyire piszkavas...

Miért ennyire piszkavas Ariana Grande?

Figyelt kérdés
Úgy értem igen gyönyörű így is de nem viszi túlzásba? Már olyan mint egy piszkafa.
2016. nov. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a genetikája.Szerintem is inkább tinilányos mint nőies az alakja.Nem annyira formás.Viszont egy jó 10 év múlva is tuti így fog kinézni. :)Szal szerencsés valamilyen szinten.
2016. nov. 19. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi.
2016. nov. 19. 20:56
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Mert ilyen az alkata, és azon max injekcióval tudsz változtatni, amit meg nem mindenki akar megcsinálni, mert minek kéne? :D Nem mindenki olyan megszállott a nagy pelenka p-csákkal mint a kardashianék :D
2016. nov. 19. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem volt mindig ilyen, Disney-s korában volt egy időszak, amikor egész kerek volt. Azóta meg sportol és diétázik, gondolom a managere utasítására.
2016. nov. 19. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Pontosan, régen, amikor sorozatokban szerepelt, nem volt durván vékony. Most már szerintem is túltolja, arányaiban nagy már a feje a sovány testéhez képest, de őszintén szólva nem gondolom, hogy erről ő döntene.
2016. nov. 21. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor fogyott le mikor vegán lett. Előtte tényleg kicsit husibb volt, bár szerintem most sokkal jobban néz ki. De ízlések és pofonok, ha neked nem tetszik ne nézz rá.
2016. dec. 1. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Alkatilag mindig vékony volt, a sorozatos évei alatt a csontozatához képest volt rajta némi felesleg. Most sokkal szebbnek és egészségesebbnek látszik. Szerintem nem "piszkafa", hanem fitt és szálkás. Piszkafának én azokat a lányokat hívom, akik koplalnak, Ari pedig kifejezetten sportos.
2017. jan. 5. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!