Miért ennyire piszkavas Ariana Grande?
Figyelt kérdés
Úgy értem igen gyönyörű így is de nem viszi túlzásba? Már olyan mint egy piszkafa.2016. nov. 19. 19:43
1/7 anonim válasza:
Ilyen a genetikája.Szerintem is inkább tinilányos mint nőies az alakja.Nem annyira formás.Viszont egy jó 10 év múlva is tuti így fog kinézni. :)Szal szerencsés valamilyen szinten.
3/7 Sunshinedoll válasza:
Mert ilyen az alkata, és azon max injekcióval tudsz változtatni, amit meg nem mindenki akar megcsinálni, mert minek kéne? :D Nem mindenki olyan megszállott a nagy pelenka p-csákkal mint a kardashianék :D
4/7 anonim válasza:
Nem volt mindig ilyen, Disney-s korában volt egy időszak, amikor egész kerek volt. Azóta meg sportol és diétázik, gondolom a managere utasítására.
5/7 anonim válasza:
Pontosan, régen, amikor sorozatokban szerepelt, nem volt durván vékony. Most már szerintem is túltolja, arányaiban nagy már a feje a sovány testéhez képest, de őszintén szólva nem gondolom, hogy erről ő döntene.
6/7 anonim válasza:
Akkor fogyott le mikor vegán lett. Előtte tényleg kicsit husibb volt, bár szerintem most sokkal jobban néz ki. De ízlések és pofonok, ha neked nem tetszik ne nézz rá.
7/7 anonim válasza:
Alkatilag mindig vékony volt, a sorozatos évei alatt a csontozatához képest volt rajta némi felesleg. Most sokkal szebbnek és egészségesebbnek látszik. Szerintem nem "piszkafa", hanem fitt és szálkás. Piszkafának én azokat a lányokat hívom, akik koplalnak, Ari pedig kifejezetten sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!