Szerintetek ki a legszebb a lányok közül?
Miss Universe Hungary 2016 döntősei
1. Bódizs Veronika [link]
2. Vigmann Bernadett 13418887_10209493998135740_1678428612267029201_n
3. Szmutka Cintia [link]
4. Bertók Fruzsina Gina [link]
5. Szabó Kitti [link]
6. Kozma Klaudia [link]
7. Oczella Krisztina [link]
8. Varró Viktória Vanda [link]
9. Lukácsi Bernadett [link]
10. Papp Melinda [link]
11. Antal Édua [link]
12. Kővágó Dóra [link]
13. Kiss-Juhász Vivien [link]
14. Hegedűs Zoé [link]
15. Kovacsovics Karmen [link]
16. Balázs Luca [link]
Szerintem Bódizs Veronika, Vigmann Bernadett, Kozma Klaudia és Oczella Krisztina a legszebb, érdekelne a ti véleményetek is.
Hát nem tudom... Ha ezek így néznek ki sminkben, akkor hogy nézhetnek ki smink nélkül? Igazából egyik sem tetszik, bár a legutolsó az egész helyes, illetve akinek rossz volt a linkje, annak a legszebb az arca szerintem a felhozatalból (bár nekem túl sok az a vastagra kent szem és szemöldök).
A legutolsó, az úgy nézem smink nélkül (legalábbis nagyon minimális sminkkel) van, de még így is jobban néz ki bármelyik előzőnél, nekem jobban tetszik mint a többiek. Szóval én leginkább rá szavaznék, mert rajta még mindig lehet csinosítani, míg a többieknek meg gondolom ez a legjobb formája.
Mondjuk tényleg fura, hogy ők jutottak egy szépségverseny döntőjébe, mikor tényleg 10 szebb nőt is látok az utcán egy röpke fél órás séta alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!