Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek ki a legszebb a...

Szerintetek ki a legszebb a lányok közül?

Figyelt kérdés

Miss Universe Hungary 2016 döntősei

1. Bódizs Veronika [link]

2. Vigmann Bernadett 13418887_10209493998135740_1678428612267029201_n

3. Szmutka Cintia [link]

4. Bertók Fruzsina Gina [link]

5. Szabó Kitti [link]

6. Kozma Klaudia [link]

7. Oczella Krisztina [link]

8. Varró Viktória Vanda [link]

9. Lukácsi Bernadett [link]

10. Papp Melinda [link]

11. Antal Édua [link]

12. Kővágó Dóra [link]

13. Kiss-Juhász Vivien [link]

14. Hegedűs Zoé [link]

15. Kovacsovics Karmen [link]

16. Balázs Luca [link]

Szerintem Bódizs Veronika, Vigmann Bernadett, Kozma Klaudia és Oczella Krisztina a legszebb, érdekelne a ti véleményetek is.

2016. nov. 16. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... Ha ezek így néznek ki sminkben, akkor hogy nézhetnek ki smink nélkül? Igazából egyik sem tetszik, bár a legutolsó az egész helyes, illetve akinek rossz volt a linkje, annak a legszebb az arca szerintem a felhozatalból (bár nekem túl sok az a vastagra kent szem és szemöldök).

A legutolsó, az úgy nézem smink nélkül (legalábbis nagyon minimális sminkkel) van, de még így is jobban néz ki bármelyik előzőnél, nekem jobban tetszik mint a többiek. Szóval én leginkább rá szavaznék, mert rajta még mindig lehet csinosítani, míg a többieknek meg gondolom ez a legjobb formája.

Mondjuk tényleg fura, hogy ők jutottak egy szépségverseny döntőjébe, mikor tényleg 10 szebb nőt is látok az utcán egy röpke fél órás séta alatt.

2016. nov. 19. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
13. Kiss-Juhász Vivien
2017. jún. 22. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!