Miss Universe Hungary 2016: jövő héten tévéműsor, de sehol semmi infó a lányokról, nincs honlap, nincs facebook, hol lehet megnézni őket?
Egy-egy cikk van Vajna Tímeáról, meg régebbi facebook-oldalak, de az idei versenyről semmi lényegeset nem találok.
Tavaly ilyenkor már több helyen meg lehetett nézni a lányokat, névvel, életkorral, néhány tulajdonsággal.
Most miért nincs róluk sehol semmi?
köszi. megtévesztő, hogy 2015-öt lehet látni, de tényleg vannak képek. 1, vagy jóindulattal 2 lányt tudnék szépnek nevezni.
a többinél szintén jóindulat, ha átlagosnak mondom, de vannak kifejezetten csúnyák is.
Hát nem valami színvonalas... Az utcán sétálva láttam már szebb smink nélküli lányokat, jobb testtel s testtartással.
Meg persze az igazán szép és értelmes (nem ribi aki feltűnési visketegségben szenved)lányok úgyse neveznek. Ezért nincs értelme az ilyen versenyeknek. Nincs miből igazán válogatni. :)
Inkább csak nevetnek rajtuk, meg volt egy csaj az előző meló helyemen aki el volt szállva magától most meg nem csak a cég hanem egész város rajta röhög. X'D
23-N
Szerintem Bódizs Veronika a legszebb, ő fogja megnyerni. És a Miss Balaton és Miss World Hungary versenyeken is megjósoltam a győzteseket.:)
Vagy még Kozma Klaudia, Vigmann Bernadett, esetleg Kővágó Dóra még...
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!