Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetséges lenne hogy valaki...

Lehetséges lenne hogy valaki így modellkedik?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm említette hogy ő ilyen meg olyan fotózásokra jár és említette hogy mennyi pénzt is keres vele...viszont...az illető kb 165 cm , 16 éves , nem vékony kb 65 kg(mármint ehez a szakmához szerintem), a haja is le van nőve,a körmei sem ápoltak stb...(kicsit igénytelen)viszont az arca szép meg a bőre... de nem tudom elképzelni hogy ő tényleg hogy jáhat ilyen ruha fotózásokra hiszen én is voltam már castingon féleségen minden rendben volt,az arcom is karakteres de nem értem el végül a 172 cm-ert és emiatt nem jött össze.Pedig én 165/45 kg vagyok és nem csontváz hanem úgy pont jó...szóval szerintetek milyen fotózásokra járhat?természetesen faggattam róla és nem hazudós a lány meg úgy is mondta hogy hihető volt de hát azért mégis...ki az aki olyan igénytelen hajjal reklámozna egy ruhát?

2016. nov. 6. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen személyek nem modellek,hanem reklámkarakterek.

Vannak kifejezetten reklámügynökségek,ahol nem csak magas-sovány lányokat keresnek,hanem mindenféle magasságút,testalkatút és hajszínűt.

Itt általában reklámfilmekbe, fotókra keresnek különleges karaktereket.

"Igénytelen haj" - gondolom a fotózás előtt megmossák,szépen elkészítik neki,így teljesen más lesz,mint ahogy a hétköznapokban törődik vele.

2016. nov. 6. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
azt nem nevezném modellkedésnek, hogy valakit néha lefotóznak valami zs kategóriás újságba. vagy el nem tudom képzelni, mit csinálhat ez a lány.
2016. nov. 6. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet igaza van az elsőnek bár a haját hiába mossák meg meg stb a fekete hajról lenőtt szőke festék akkor sem lesz jobb...azon lepődtem meg hogy egy fotózáson kap 30-50e ft-ot.
2016. nov. 6. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

abba, hogy a "fotózás előtt megmossák,szépen elkészítik" bele tartozik az is, hogy átfestik a haját, ha arra van szükség, nyilván a körmeit is kilakkozzák, ha a fotón látszik (vagy megcsinálja ő a fotózásra, ha kell). viszont két fotózás között meg minek bajlódjon vele, ha ő maga nem igényli és a fotózásra meg úgyis máshogy kell majd kinéznie, mint ahogyan épp kinéz. így legalább egy festéssel kevesebbszer rongálja a haját.

lehet, hogy nem a hibákat kéne keresned benne, meg azt, hogy te mennyivel vagy jobb nála, hanem pl. megkeresni az értékeit, a közös pontokat és jóban lenned vele, hogy talán veled is megossza a titkát, hogy ő hogyan került be és miket is csinál. persze, ha őszintén lennél vele jóban, akkor lehet, hogy ez kevésbé volna kétszínű dolog a részedről, mintha csak azért barátkoznál vele, mert el akarsz valamit érni általa, amit neki sikerült, neked meg nem.

nem bántani akarlak, mert nem is ismerlek, de azért az eléggé lejön a szövegedből, hogy lenézed őt, mert igénytelen a hajára, körmeire, súlyára, stb. közben meg azért mégiscsak tudhat valamit, ha a tieidnél rosszabb adottságokkal mégis tud érvényesülni, míg te nem. lehet, hogy csak jókor volt jó helyen, az is lehet, hogy kitartóbb, vagy jobbak a kapcsolatai, vagy ilyesmi. minden esetre még a modellkedésben sem csak a külső számít. éppen ezért még a modell szakmában sem érdemes nagyon felszínesnek lenni és mindig csak a külsőségekkel törődni...

2016. nov. 7. 02:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem a Vogueba fotozzak,gondolom o sem emlitette,hogy topmodell. Siman lehet,hogy egy videki kisebb uzlet,vagy tervezo ot kerte fel modelljenek,mert ismeri,szepnek talalja,akarmi. Valoban alacsony,es nem is vekony,de ha jo kapcsolatai vannak,siman modellkedhet.

Ui: Az en hajam magatol barnul be epp,olyan,mintha igenytelen lenovesem lenne. Azonban egy jo frizura,vagy szamitogepes utomunka sokat segit. Meg a hetkoznapokban sem latszik.

2016. nov. 7. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat...#4 nem említettem hogy olyan jóban lennék vele sőt simán ismerősömnek neveztem.Nem nézem le nem keresek benne hibákat de ami tény az tény...nem is említettem még a sárga fogait ami szó szerint sárga egységesen.Persze erről lehet nem tehet meg nem tűnik úgy hogy nem mossa de egy modell...hát értitek...meg 2 hetente-havonta jár fotózásra.Viszont az arca tényleg szép.Lehet tényleg photosoppal meg egy kis előkészülettel szép a képeken.:)
2016. nov. 7. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok. nem azt mondtam, hogy barátokmvagytok, hanem hogy öszse kéne barátkoznod vele és akkor megismerhetnéd jobban őt is, meg annak a titkát is, hogyan érvényesül.

a távolságtartással és a kritizálással biztosan nem fogsz közelebb kerülni sem az ő helyzetéhez, sem ahhoz, amit ő már tud, te meg csak megtudni szeretnél...

2016. dec. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!