Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mennyire elfogadott számotokra...

Mennyire elfogadott számotokra a fehérnemű modellkedés?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok, kezdő modell.

Fél éve kezdtem el a fehérnemű fotózást, ami még nekem belefért, egy sima melltartós meg bugyis képek.

Most csipke bugyit és csipke melltartót szeretnének velem fotózni, amiből átlátszik a mellbimbóm.

Nekem ez kicsit sok, de szeretném tudni, hogy számotokra ez mennyire elfogadott...

Nem szeretném hogy a barátnőim a párjuk miatt elforduljanak tőlem, de úgy érzem hogy ha ezt vállalom, akkor sokukat elvesztek, és sokuk ferde szemmel néz majd rám. És hogy a párjuk is látja az én intimebb részem (bimbó).

Ti elfogadnátok így, nem zavarna hogy a párotok is látna így?

Férfiak: Ti mint a barátaim, máshigy néznétek rám ezek után? Nem látnátok folyton a melleim ha beszélgetünk?

Kérlek kort és nemet írjatok a válaszotokban! Köszönöm!

2016. okt. 29. 15:37
 1/8 anonim válasza:

Hát ezt elsősorban neked kell tudni kezelni. Neked kell tudni azzal a helyzettel is mit kezdeni, ha a barátaid, barátnőid nem tudnak vele mit kezdeni. :) Ilyen esetben is neked kell a helyén való módon kezelni a dolgot, hiszen ezt nem várhatod el a barátaidtól, batárnőidtől.

Az viszont biztos, hogy az ilyen feladatok elől nem tudsz kibújni, ha a pályán akarsz maradni. A teljes akt az más, de egy ruhamodell (ideértve a fehérneműt is) azt a terméket kell hogy felvegye, amit ráadnak.

2016. okt. 29. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért vagy benne biztos, hogy a barátnőid pasijai pont látják azt a sorozatot, amin rajta vagy?
2016. okt. 29. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert a többi közös ismerősünk szokta reklámozni megosztással az online shop oldalt amin a képek vannak, tehát lehet h látják. Ha nem is pont a bimbó villantós képet osztják meg magán az oldalon fent lesznek azok is és aki meglát, lehet végiglapozza...
2016. okt. 29. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom, a nem megosztás teljes mértékben kizárt...

Innentől nem a te felelősséged, ha ők direktbe belelapoznak. Bár mondjuk engem rokonok véleménye jobban izgatna, mint barátnők barátjai, akik lehet, jövőre mások lesznek.

Nem azért, szerintem nem ciki, de nehogymár te érezd rosszul magad, ha ők perverzkednek.

2016. okt. 29. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:

és akkor ha mondjuk nyitok egy modell face profilt magamnak és ha meghívok minden ismerőst és ezek a képwk is fent lennémek?

Az pofatlanság? Csak mert gondolkoztam ilyenen is, de egyik bnőm mondta h nem örülne neki ha öt meghívom mert a pasijaval közösen használják a facebookot és láthatja üzifalon ezeket a képeket

2016. okt. 29. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

De milyen indíttatásból csinálnál ilyet?

Csináld meg az oldalt, és küldd el ügynökségeknek, szakmabelieknek. Mert ezzel így most úgy tűnik, mintha AKARNÁD, hogy mindegyikük rád csorgassa a nyálát.

2016. okt. 29. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
egyik modell mondta h ő nyitott egy ilyen oldalt amin követhetik és igazaból nem tudom h sok értelme lenne-e, csak gondoltam így névtelenül rákérdezek, h ez így mennyire lenne szemét dolog a barátaimmal szemben.
2016. okt. 29. 20:59
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
Számomra teljesen mindegy hogy fehérneműs vagy akt képek mindenképp eladod magad aztán valaki szerint meg akt képeknél sem adod el magad szerintem kb ahány ember annyi vélemény ! 37f
2016. okt. 30. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!