Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha modell szeretnék lenni...

Ha modell szeretnék lenni nagyon gáz ha szemüveges vagyok? Van esélyem szemüveggel?

Figyelt kérdés

2016. okt. 21. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Feltalálták a kontaktlencsét
2016. okt. 21. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem,nincs. Kontaktlencse kell.
2016. okt. 22. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

ha Cara Delevignéből modell lett akkor egy szemcsi nem lehet akadály.

amúgy ja kontakt lencse.

2016. okt. 23. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Miert,mi a baj Caraval? Magas(nagyjabol),vekony,karakteres az arca. Az,hogy neked nem tetszik,nem azt jelenti,hogy nem alkalmas modellnek.
2016. okt. 24. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem egy nőt ismerek, akinek kifejezetten jól áll a szemüveg.
2016. okt. 25. 22:36
 6/7 anonim válasza:
Fotoskent dolgozom studioban, en komolyabb fotozasoknal levetetem a model szemuveget. Tonkrevagja a vilagitast (takarja az arcot). Lencse jo megoldas.
2016. okt. 27. 18:44
 7/7 BiTOPro97 ***** válasza:

Soha ne kifutózzál nem éri meg!

Amúgy ha nem komoly dioptria sokan csak leveszik a szemüveget, amúgy olvastam olyant évekkel ez előtt aki nem hordhatott kontaktlencsét, aztán ez adta a báját. Most már többet is amúgy. Sok fotós meg mesélt arról, hogy sok lány csak leveszi a szemüveget. A legjobb műtét is 8-12%-al rontja a látás minőségét, főként "tisztaságot", ezért lehetnek már szemüveges pilóták, akár katonai is, de dioptria/látásélességgel műtött szeműek nem.

Értem pénz, és jó esetben meg lehet alapozni belőle a jövőt. De mindenhol a te arcod lehet hirtelen.

Rengeteg a szélhámos!!!

Ha modell is leszel, előre fektesd le a szabályokat neked mi fér bele. - ezt minden modell elmondja egy interjúban aki rendes.

u.i.: Engem neves modellügynökség kért fől, sőt egy nagy márka ezen részlege is már, (jó meg több kisebb megkeresés) a legtöbb Andrássy jöttek velem szembe, a névjegyeket amiket adtak, azon lévő a számokat tartalmazta akiket mondtak képviseltek. De én egyetemre járok, biztos saját anyagi, és még családi hátterem is van. Tehetséges vagyok abban amit tanulok, és amiben dolgozom is, é s még jól is keres. Ja és éppen ebéd után tartok egy kis szünetet benne.

2016. okt. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!