Ti mit gondoltok azokrol a lányokrol, akik szépségversenyen indulnak?
Ti mit gondoltok róluk? Azért jelentkeznek mert beképzeltek és azt hiszik szépséggel mindent el lehet érni, vagy pedig azért,mert éreznek magukban valami pluszt, vagy azért,hogy megnyerjék és soha többé ne kelljen dolgozniuk?! Szerintetek mi motiválja őket, és mit gondoltok ezekről a lányokrol?
Tegyük fel van egy okos, nyelveket beszélő, szakmájában jeleskeső lány, aki úgy dönt szerencsét próbál ezen a területen. Hogyan vélekednétek róla?
Van ilyen is olyan is.
Az egy közös bennük, hogy nem kell már tágítani őket valszeg.
Egy ismerős középiskolában elért már valami helyi "széparc" vagy mi a fene szintet a 90-es években, azért szállt ki, mert ahhoz hogy továbblépjen, mindenkinek feküdni kellett, ő meg erre nem volt hajlandó.
A szépség olyan genetikai adottság, mint az ész. Csak az ész jóval tovább tart.
A szépségversenyekkel az a gond, hogy a versenyző csajokat, egyfolytában kisminkelik és nem is látjuk az igazi arcukat. Ha belegondolunk ez nem is szépségverseny. Sőt gyakori az is, hogy valaki nem azért nyer, mert ő a legszebb.
A versenyzőkkel semmi bajom, ha ettől kapnak egoboostot, adrenalinlöketet, vagy pénzt akar így keresni, mit bánom én, a jelöltekkel alapvetően nincs bajom, felnőttként mindenki el tudja dönteni, mit akar csinálni.
A komolyabb versenyek hihetetlenül gázak egyébként, zéró diverzitás, mindegyik nő ugyanolyan, semmi egyéniség, ami kevésbé a lányok, inkább az őket beválogató meg kisminkelő csapat hibája. Láttam a miss teen usa jelöltjeit, kb úgy néztek ki, mintha kiöntöttem volna az asztalra egy zacskó háztartási kekszet, és döntsem el, melyik melyik lol.
Ha van egy lány, aki kiválóan teljesít tanulmányilag és mellette szép is, és rájön, hogy simán megélne a testéből, a szépségéből is, akkor mindig rájövök, hogy az a fél évszázados harc, amit a nők egyenlőségéért vívtak a feministák, teljesen hiábavaló volt.
Ha egy nő választhat, hogy a szépségéből/testéből vagy az eszéből éljen meg, akkor mindig az előbbit fogja választani.
Itt egy jó példa: [link]
Aki modellkedéssel keres pénzt, az lényegében a testéből él. Én személy szerint úgy tekintek rájuk, mint a prostituáltakra
De ez csak az én személyes véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!