Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti mit gondoltok azokrol a...

Ti mit gondoltok azokrol a lányokrol, akik szépségversenyen indulnak?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok róluk? Azért jelentkeznek mert beképzeltek és azt hiszik szépséggel mindent el lehet érni, vagy pedig azért,mert éreznek magukban valami pluszt, vagy azért,hogy megnyerjék és soha többé ne kelljen dolgozniuk?! Szerintetek mi motiválja őket, és mit gondoltok ezekről a lányokrol?

Tegyük fel van egy okos, nyelveket beszélő, szakmájában jeleskeső lány, aki úgy dönt szerencsét próbál ezen a területen. Hogyan vélekednétek róla?

2016. szept. 16. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Elit körökben nem elfogadott a pénzszerzés "szépség" segítségével.
2016. szept. 16. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Én a szépségversenyeket a legnagyobb megvetéssel kezelem. A résztvevőiket jelentősen kisebb megvetéssel, de úgy gondolom, csak azért senki nem érdemel jutalmat, mert a genetikájának köszönhetően olyan testtel született, ami a társadalom szubjektív és örökké változó megítélése szerint szexszimbólummá teszi.
2016. szept. 16. 02:07
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
lenezem oket.
2016. szept. 16. 07:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért nézem le ezeket a versenyeket, mert nagyon egyforma lányokat választanak. Sehol egy alacsony vagy egy rövid hajú lány. Mindenki csak magas hosszú barna hajú.
2016. szept. 16. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Van ilyen is olyan is.

Az egy közös bennük, hogy nem kell már tágítani őket valszeg.

Egy ismerős középiskolában elért már valami helyi "széparc" vagy mi a fene szintet a 90-es években, azért szállt ki, mert ahhoz hogy továbblépjen, mindenkinek feküdni kellett, ő meg erre nem volt hajlandó.

2016. szept. 16. 07:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A szépség olyan genetikai adottság, mint az ész. Csak az ész jóval tovább tart.

A szépségversenyekkel az a gond, hogy a versenyző csajokat, egyfolytában kisminkelik és nem is látjuk az igazi arcukat. Ha belegondolunk ez nem is szépségverseny. Sőt gyakori az is, hogy valaki nem azért nyer, mert ő a legszebb.

2016. szept. 16. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
szerintem intelligens, értelmes lány, akiben van jóízlés, az nem jelentkezik ilyen versenyre. ezek általában butuska lányok (attól még, hogy valaki megtanult x nyelven meg elvégzett valami egyetemet, nem lesz okos), akik ráadásul még odáig is vannak maguktól. sok szép lány van és az értelmesebbje kibírja, hogy ne alacsonyítsa le magát ilyen húspiaci áru szintre, ahol mondjuk azért helyezik mások alá, mert xy szerint 3 centivel szélesebb a csípője, mint az ideális. fuj
2016. szept. 16. 08:49
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

A versenyzőkkel semmi bajom, ha ettől kapnak egoboostot, adrenalinlöketet, vagy pénzt akar így keresni, mit bánom én, a jelöltekkel alapvetően nincs bajom, felnőttként mindenki el tudja dönteni, mit akar csinálni.

A komolyabb versenyek hihetetlenül gázak egyébként, zéró diverzitás, mindegyik nő ugyanolyan, semmi egyéniség, ami kevésbé a lányok, inkább az őket beválogató meg kisminkelő csapat hibája. Láttam a miss teen usa jelöltjeit, kb úgy néztek ki, mintha kiöntöttem volna az asztalra egy zacskó háztartási kekszet, és döntsem el, melyik melyik lol.

2016. szept. 16. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha van egy lány, aki kiválóan teljesít tanulmányilag és mellette szép is, és rájön, hogy simán megélne a testéből, a szépségéből is, akkor mindig rájövök, hogy az a fél évszázados harc, amit a nők egyenlőségéért vívtak a feministák, teljesen hiábavaló volt.

Ha egy nő választhat, hogy a szépségéből/testéből vagy az eszéből éljen meg, akkor mindig az előbbit fogja választani.

Itt egy jó példa: [link]

2016. szept. 16. 18:19
 10/10 anonim válasza:

Aki modellkedéssel keres pénzt, az lényegében a testéből él. Én személy szerint úgy tekintek rájuk, mint a prostituáltakra

De ez csak az én személyes véleményem

2016. szept. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!