Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért nem szeretik annyian...

Miért nem szeretik annyian Palvin Barbarát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én most kerestem rá erre a csajra, idáig nem is hallottam a nevét. Semmi különleges nincs benne! Nincs 3 melle, hidra-feje 10 ujj van a kezén és 10 a lábfején. Ő csak egy hétköznapi figura, akit bizonyos érdekcsoportok felkaroltak(modellügynökség) hogy legyen valami új az újságokban. Bár ez az én szubjektív véleményem. Nem foglalkozom a divattal, csak erre az 5 percre, amíg kigoogleztam a csajt hogy mit írnak róla.
2016. aug. 20. 15:38
 12/15 anonim válasza:
Meglátásaim szerint az ilyesfajta "modellek" egy külön fajnak gondolják magukat, így el vannak kissé szállva önmaguktól valamilyen oknál fogva... Az tény hogy szép! De valahogy ki megyek az utcára, és néhány perc alatt több ilyen szép lány jön velem szemben. Sőt szebbek is, csak őket nem karolja fel senki. (Nem is vágynak rá...)
2016. aug. 23. 08:04
 13/15 anonim válasza:
Nímand
2016. aug. 23. 15:36
 14/15 Guhiken Hirozaku válasza:
Hát én életemben most hallok róla először.
2016. aug. 28. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Esze semmi, fogd meg jól!
2016. aug. 30. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!