Beküldtem a jelentkezésemet 3 ügynökséghez. Mind a 3 írta, hogy menjek be, de nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy melyikhez szeretnék. Első találkozásnál adnak már szerződést?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 15:03
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan menj el mindegyik válogatásra. Ha szerződést kínálnak, mond azt, hogy szeretnéd nyugodtan otthon elolvasni. Ha csak egy helyre hívnának, akkor is ezt javaslom. Alaposan, valamelyik családtagodat bevonva olvassatok el mindent, mielőtt aláírsz bármit.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. aug. 16. 15:17
4/5 A kérdező kommentje:
VM, Attractive, Visage
2016. aug. 17. 17:14
5/5 anonim válasza:
Szerintem a VM a legjobb. Ok a piacvezetok,es ahogy hallom,elegedettek a modelljeik illetve jo kapcsolatot apolnak az ugynokokkel.
Persze menj be mindenhova,az a legfontosabb,hogy neked szimpatikus legyen az adott ugynokseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!