Szerintetek szép vagyok vagy egy picit se?
Figyelt kérdés
Tudom nagy az orrom :( csúnya vagyok.
Képet a kommentbe teszem
2016. aug. 8. 14:10
11/22 anonim válasza:
A 10. a számból vette ki a szót!
12/22 anonim válasza:
szerintem csúnya vagy, bocsi. :(
de ha fiatal vagy, akkor még változik az arcod.
14/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya. Van az arcodnak karaktere, nekem kicsit olyan érzés, mintha lenne benned egy kis indiai vagy arab vonal.
A szemöldököddel viszont kezdhetnél valamit, nagyon ki van szedve a szemzugodhoz képest.
17/22 A kérdező kommentje:
Szó sincs modellkedesről. Csak azt jelöltem. Mindenesetre köszönöm a valaszokat, úgy érzem hülyeség volt feltenni egy oldalra ilyet.:) Csak rám jött valami. Valakinek tetszünk, valakinek nem:) Akinek számítunk, az elfogad.:) És bocsi még1x, hogy feltettem. :D
2016. aug. 15. 21:07
18/22 anonim válasza:
Sztem szemüveg nélkül hasonlítasz Maya Rudolphra 😉 Amúgy sztem nem vészes. Hűdeszép sem vagy, de nem vagy csúnya sem. Átlagos.
19/22 anonim válasza:
Szerintem meg Seana Kofoedre hasonlítasz. :)
20/22 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek, mert érdekes orrod van. Érdekes és különleges. Régi a poszt, úgyhogy "majdcsak, ha!". 22f
Egyébként borzalmasan nézne ki, ha egy hájas disznó nőn volna. Vagy egy anoreksziáson. Gondolj csak bele. Azoknak milyen orruk van? Nem az volna az első, melyet megnéznél rajtuk, mi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!