Hogyan tudnék modellkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy álmom,hogy egyszer híres modell leszek,de fogalmam sincsen hogyan tudnék neki állni.Alkatom meg van hozzá,167 cm és 41 kiló vagyok.A "felfedezése"nek nem sok esélye lenne,mert messze élek a fővárostól,de nem tudom hogyan tudnék hozzá kezdeni.Osztálytársaim szerint is ez a nekem való,és én is úgy érzem,hogy igazán ki tudnék teljesülni ebben a szakmában.Imádom a divatot,és a modellek közül is sokat követek.Tudom,hogy folyót lehetne rekeszteni az ehhez hasonló kérdésekkel,de egyiket se tudtam igazán hasznosítani.Válaszokat előre is megköszönném!2016. aug. 4. 19:32
11/14 anonim válasza:
Valóban alacsony vagy ehhez, híres modell nem lesz belőled, de lehetsz fotómodell ha elég szép vagy. De oda is kellenek a jó méretek, sportos test, karakteres arc. 41 kilóval szerintem max sovány lehetsz, nulla izomzattal, ami nem épp nyerő. Sportolj, eddzél minden nap. Aztán ha jó tested lesz akkor akár még híres fitnesz modell vagy hasonló lehet belőled. De ehhez sok meló kell.
12/14 anonim válasza:
Kulon fotomodell nem letezik.
Mondj le errol,pici vagy.
13/14 pinkpancser válasza:
Keress egy fotóst (lehetőleg olyat akiben megbízol), csináljon Rólad pár fotót és majd eldöntitek van e értelme. Persze a nagyok közé feljutni kevés az esély, de legalább a kezdő lépés meglesz.
14/14 Fizikiwi válasza:
Engem a Margitszigeten leszólítottak úgy hogy 145 cm se voltam. A gyerekmodell ügynökségeknél nem igazán a magasság a döntő pont.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!