Régen bírtam, ma már idegesít. Szép sikereket ért el, amire büszkék lehetünk, de úgy érzem elszállt magától.
Amúgy interjúi alapján vicces de buta csaj. Az alakja pedig nem rossz de nem is modellnek való. Sportolni kéne neki nagyon.
Jól néz ki, bájos arca van, jó fotók készülnek róla.
Mostanában hallottam párszor beszélni is. Hát eléggé butuskának tűnik.
#1 Palvin Barbi egy magyar híres modell.
hát igen eléggé butának tűnik.. néztem én is pár interjút azt mondja nokedli pörkölttel a kedvence hát ez kész xdd kiéget a csaj :) utolsóval egyetértek.. :)
En mar talalkoztam vele, egy interjut keszitettunk, akkor kb 17-18 eves volt. Eleg alacsony, sot, modellnek nagyon alacsony. A cipoje volt vagy 14 centi, es a tobbi modell lany kozott igy volt aranyos - azokon kb 5 centis cipo vagy lapostalpu volt. Akkor szep alakja volt, vekony, es valahogy aranytalanul kicsi feje. De valoban furan pici a feje! A szepsege nekem nem jott at, nem is ertettem mitol olyan nagy szam. Es pl kepeken olyan, mintha vastag ajkai lennenek de eloben semmi extra, sot vekony a szaja. Es rettenetes gorbe a laba, egy focilabda atfer koztuk.
Egyebkent eros pesti tajszolasa van, es szerintem sejpit, ettol olyan gyerekes es idegesito a hangja. Beszelni nem tud, es valoban buta! Azota lattam vele par interjut, es neha azt sem tudja, hogy kell kulfoldi neveket kiejteni vagy eloadja, hogy nem ugrik be neki az illeto neve, kozben gyanitom, hogy csak fingja sincs rola hogy kell mondani. Angolul is lattam vele interjut es ugyan olyan ostoba megnyilvanulasai vannak. Kb az jut rola eszembe, hogy megtanult magyarul es angolul 500 szot, amit ismetel, mint egy papagaj.
Es az, hogy malac, hat teny hogy formatlan, hajas a hasa, a karja. Ilyen szinten, ahol o van nem hiszem el, hogy nem kepes sportolni, edzeni. Nem kover, de modellnek o bizony hajas. En ertem miert tamadtak, hat azok a fotok rola, ahol bikiniben van, mint egy plus size modell!
O a tiniknek jo, lehet imadni, mert szep es zabalni a chipset colaval mert a palvin is azon el. De ennyi!
hát őszintén most,hogy ezt elmondtad belátom,hogy tényleg ilyen.. én is láttam róla interjukat es valami eszmeletlen agyhalott.. nem tudom,hogy az Iconnak mi jött be rajta!?
persze kiskorában gondolom szebb volt mint most. Mert hát 13 évesen "fedezték fel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!