14 éves lány vagyok gondolkoztam a modell szakmán. Jelenleg 157cm vagyok. Tehetek ez ellen valamit, hogy nagyobbra nőjek?
Szia kedves tinilányok !
Nekem van egy műszaki jellegű , és egyben kivitelezhető tanácsom ! A mélynövésűek részére ajánlok , kb 15-20cm-es talpvastagságú cipőt ! Aki ettől magasabb szeretne lenni , használjon gólyalábat. Ennek létezik nemlátható formája , ezeket a végtaghosszabitókat úgykell a sipcsontba műttetni !! Ennek árát nekérdezzétek. De ojan javaslatom is van , hogy aki "mélynövésű" menjen el kukoricát kapálni , vagy uborkát , epret (stb) szedni , és igy ugyanazt a ft-ot megkeresheti , mint a testmagasitást igénylő manökensége kivánna !!!! Ez utóbbinak ojan vonzata lessz , hogy gyakorlott munkás , a következő nemzedéket is tanitani lessz képes fizikai munkát végezni !! Azért mertem ijen gondolatokat tanácsolni , mert a (még) maélő nyugdijasaink úgylátszik , hogy éhennhalnak , mert a manökennséggel sajnos nincs mód nyugdijat fizetni !! Hümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!
Még a nevem LIX-ről : Ez 59-et jelent , mert ekkor születtem ! Hümm.
1. Teljesen mindegy, hogy hogyan nézel ki, mekkora vagy... Már mindent photo shop-pal csinálnak.
2. Van olyan műtét, amely során megnövelik a magasságodat 12 cm-rel. De ez igen fájdalmas, értelmetlen és aránytalan lesz az alkatod, ugyanis eltörik mind a két sípcsontodat, majd egy fém "kerettel" elhúzzák egymástól a két csontot. Miután összefort ismét eltörik és megint ugyan az történik amit leírtam... 2 éven át. Ráadásul iszonyúan drága (1,5 millió Ft)
Szóval felejtsd el a modellkedést. És a műtétet ne válaszd, kivéve ha az életed hátra levő részében lábfájdalmakkal akarsz élni.
Néhány előttem szóló már mondta, hogy a te magasságod egy kicsit tényleg nem a modellalkat tipikus magassága. Én 169 cm vagyok, egy modellügynökség szimplán észrevett az utcán és azt mondták, 173 cmtől már szuper modell lehetnék (én is 14 éves vagyok).
Alapból szerintem ilyen magasra nehezen tudsz megnőni, de szerintem a jóga (hátnyújtó gyakorlatok), sok víz ivása, egészséges étrend segít, ha a génjeid kapók erre.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!