Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modell szeretnék lenni, de...

Modell szeretnék lenni, de nem tartom magam szépnek, és szlovák az ügynökség, mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 168-170 cm és 57-58 kg, még tavaly suliban megszólított egy nő az Exit model ügynökségtől el is mentem a castingra, és el is hívtak pozsonyba, de nem tudok jol szlovákul szóval nemtudom mi legyen...

#szlovák #modell #Exit modell ügynökség
2016. jún. 18. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Kissé fura amit írsz, a modellkedés a szépségről szól, ha magad sem tartod annak, akkor miért is akarnál modell lenni? Kell határozottság, magabiztosság is oda. Szerintem gondold végig hogy egyáltalán alkalmas lennél-e modellnek. Mert a leírtak alapján nem hiszem.
2016. jún. 18. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Biztos hogy nem engedném ki a 13 éves lányomat Pozsonyba mindenféle castingokra.
2016. jún. 18. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Próbáld meg persze, nagy esély előtt állsz. A modelkedés az alkatról szól nem a szépségről, de azért lesd meg az ügynökség modelljeit milyen típusúak. Angolul kell tudnod nem szlovákul.
2016. jún. 18. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Az elsőnek igaza van, a leírtak alapján nem vagy alkalmas modellnek. Amúgy meg 13 évesen milyen modell akarsz te lenni?! Nem vagy elég fejlett hozzá.
2016. jún. 18. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Nem hiszem hogy mefbizheto ez az ugynokseg.

173cm a minimum,de mar az sem eleg valahol.

Vekonynak kell lenned,en 170cm vagxok es 48kg.Ha magadat nem latod szepnek akkor miert akarsz modelkedni?

2016. jún. 18. 14:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Mások azt mondják hogy szép vagyok, és vékony is vagyok, de nem totál fejletlen deszka. A modellek amúgy sem azok a hű de nőies alakúak. És anyummal mentem persze nem egyedül. +a legtöbb modellt 13-14 éves korában fedezték föl, ha nem hamarabb.
2016. jún. 18. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Pontosan így van kérdező, jól látod. Menj el anyuddal, mert nagy jövő előtt állhatsz, ha ezt meglátják benned, 13-16 között esélyesek a modellek a startra, utána már kevésbé.
2016. jún. 19. 06:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Az Exit modellügynökség Szlovákia egyik legjobb ügynöksége. Ha leszólítottak, akkor elég jó esélyeid vannak. És még csak 13 éves vagy, úgyhogy még simán lehetsz akár 175 cm felett. :D Sok sikert, egy próbát megér,nem? :)
2016. jún. 19. 17:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy még tavaly szólították meg, és azóta voltam is ott de nem voltam elég magas. Mostanra viszont szerintem már igen, a baj csak a szlováktudással van :/ de köszi a választ utolsó :)
2016. jún. 19. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Én még várnék a helyedben a 171-2 cm-ig. :) Ha félsz a szlováktól, akkor próbáld meg magyar ügynökségeknél, ismerek pár modellt akik szlovákiaiak és magyar ügynökségeknél vannak, de ismét csak várnék a 172cm-ig, mert nehány ügynökség már alapból meg sem nézi a képeidet, ha nem vagy 173 cm körül. :)

Top magyar ügynökségek: VM(nagyon ajánlom, az ismerősöm is ott van, az egyik legjobb), Attractive, Visage, Diary, ICON. Kerüld a fizetős ügynökségeket, mert csak le akarnak húzni.. :)

2016. jún. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!