Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hotvip models-ről információk,...

Hotvip models-ről információk, vélemények? Köszi.

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 12:01
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hohy mennyire biztonságos? Nem kerül fel sehova rólam kép? Mármint pl akivel eppen webcamozok az csinálhat képet?
2019. okt. 8. 19:12
 22/38 anonim ***** válasza:
Szia! Ha ettől tartasz, akkor ne mutasd az arcod a chat közben és ne tölts fel olyan képeket, amin látszódik az arcod, vagy amin felismerhető vagy. Nem nagy dolog. Én csináltam így régebben és tudtam keresni (ha nem is ugyanannyit mintha mutattam volna az arcom).
2019. okt. 9. 06:31
 23/38 anonim válasza:
66%
Sziasztok! Nem olyan rég csatlakoztam a Vip Models-hez. Nekem is ugyanúgy voltam fenntartásaim és probáltam mindenhonnan infót gyűjteni,hogy ne járjak esetleg pórul, meg tényleg túl szépnek tünt, hogy igaz legyen. Azért is írok most ide,hogy aki kételkedik belevágjon-e megerősítem nyugodtan! Többet kaptam, mint amit vártam, és itt nem csak az átlag fizetésem duplájára gondolok, amit időben kifizettek.Ettől sokkal többet. Rengeteg segítséget, tippet, infót támogatást, bíztatást, hogyan és mit csinálhatnék jobban. A vendégektől kedvességet, olyan önbizalmat,amit személyesen kevesen értek el nálam. Munkáról még annyi: vetkőznöd kell, ha sokat akarsz keresni, nem csak mosolyognod kell,de ha komolyan veszed nem akarod majd abbahagyni, hisz tényleg szórakozva, a saját idödet beosztva kereshetsz annyit amennyi eszedbe nem jutna. :)
2019. nov. 6. 08:48
 24/38 Leila L. válasza:
Hagy kérdezzem már meg.... Adózott itt valaki a Hot VIP Modelstől aki ott dolgozik? A telephely Cipruson van....Magyarországi telephely nincs. szóval kicsit fura. Köszi a választ
2019. nov. 26. 18:52
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Nincs ebben semmi fura. Ez nem egy Magyar cég (nekem ez mondjuk inkább szimpatikus), de ettől még fizet rendesen. Az adózásnak nem sok köze van ahhoz, hogy a cég aki a kifizetéseidet küldi magyar-e vagy külföldi. A bevételeid ettől még nagyon könnyen leadózhatók. Én évek óta velük dolgozom és adózom a bevételeim után normálisan. Nem nagy dolog egyáltalán. A Vip models segített az adózási dolgaimban amikor kértem tőlük és ajánlottak könyvelőt is, akik azóta is nagyon baráti áron intézik az adózási dolgaimat. Szerintem megéri adózni, mert így legálisan tudsz gyarapodni, autót, lakást venni stb. Szóval rendbe rakhatod az életed. Szóval csak hajrá :)
2019. nov. 27. 18:49
 26/38 anonim ***** válasza:
Mennyire kell itt a nagy csöcs-segg? Jó alakom van, izmos és vékony vagyok, de A-s kosaram van a korom ellenére :/
2020. jan. 28. 23:19
 27/38 anonim ***** válasza:
Nem sincs nagy mellem, mégis jól keresek. Ez nem fontos egyáltalán ;)
2020. jan. 30. 14:58
 28/38 anonim válasza:
Sziasztok, remélem tud nekem is segíteni valaki. Elkezdtem a regisztrációt viszont a kameraval bajban vagyok. Van logitech c525 - ös webkamerám, drivert is töltöttem le hozzá, de az oldal nem enged tovább azt írja hiba a kameraval. Nem reagál semmire, ilyenkor mi a teendő? Köszönöm a segítséget 😣
2020. febr. 10. 18:12
 29/38 anonim ***** válasza:
Utolsó, írtam üzit.
2020. febr. 22. 01:39
 30/38 kiscica21 válasza:
Bankkartya irant erdeklodok az hogyan mukodik az online szamlaszam ??milyen kartyat kell igenybevenni?
2020. máj. 24. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!