Megfelelőek-e a lenti testi adottságok modellkedésre?
Figyelt kérdés
Mell: 80 cm derék:63 cm csipő:82cm 173 magas lány
Tudom arc is sokat számít de ettől most tekintsünk el :)
2016. ápr. 1. 19:08
3/8 anonim válasza:
Biztos szep vagy, de 63as derekkal es 173 centi magasan csak annyit mondanak rad hogy "hat alacsonyka es koverke... nem kell". Ez talan Isztambulban lenne jo, az osszes tobbi piacon a tenyleg modellalkatu lanyok azok akik kelendoek es penzt csinalnak. Isztambulba pedig mehetnek a koverebb, alacsonyabb tipusu lanyok is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó a derekam ezek szerint nem arányos a csipőmmel? Túl szélesnek ítéled?
2016. ápr. 2. 11:16
5/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kövér. Maximum nem anorexiás...De tényleg a modellalkat kicsit elcseszetten vékony általában.
6/8 anonim válasza:
Nem az hogy nem aranyos. Biztosan szep vagy, de! Modellkedni akarsz. Oda a 63 centi az nagyon sok. Legtobbszor egyszeruen nem fernel bele a ruhakba es ebbol kifolyolag el se jutnal oda hogy alkalmazzanak. 90-60-90 az alom meret. Manapsag ez inkabb ugy nez ki, hogy 83-84/57-60/85-86. Egyedul Isztambul az olyan ahova jelenleg ezzel a testmerettel talan alkalmaznanak, de oda meg a piac telitettsege miatt, tapasztalt lanyokat keresnek.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszodat. Bár nem tudom ebből jobban hova tudnék már fogyni, de ha ez kell hozzá nekem nem ér annyit. :)
2016. ápr. 2. 12:40
8/8 anonim válasza:
Szabványos modellnek a derekadból Minimum 2 cm-t le akarnak majd faragni, mert egy-két cm-t csalhatnak, de a 3 már necces. A 60-as csípő a legtöbb helyen az elvárás. Ettől még persze találhatsz munkát, viszont 173 cm-vel nem valószínű, hogy kifutóra kerülsz, mert ott a minimum magasság általában 175 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!