Szerintetek lehetnék modell? 15/f (képek)
2016. márc. 24. 22:27
11/18 anonim válasza:
De szép anyukád van. :)
Te is cuki vagy. :D
12/18 anonim válasza:
Úgy nézel ki, mint egy mini Macklemore.
13/18 anonim válasza:
hát ez a fejvágás nem túl szimpatikus.
szerintem is lehetnél, még simán nőhetsz is, ha csak 15 éves vagy.
14/18 anonim válasza:
Jól mutatnál a Kinder csokin, bár lehet azt már kinőtted :D
Szerintem nyugodtan próbáld meg, ha érdekel. Én ismertem olyan srácot, aki megpróbálta és tényleg helyes volt, de mégsem lett belőle semmi.
Amúgy kérlek ne vágj ilyen lenéző arcot minden képen, mert enélkül is nézhetsz ki jól, valamint ettől nem leszel szebb, hogy úgy nézel a kamerába mintha egy darab kaksi lenne.
15/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be egyáltalán az arcod, alacsony is vany, de azért megpróbálhatod..
16/18 anonim válasza:
Szerintem lenne esélyed,helyes vagy :)
17/18 anonim válasza:
Szerintem, ugyanolyan vagy, mint minden 3. fiú az utcákon. Meg lehet próbálni, de ne várj nagy csodát. Esetleg reklámarcnak elmehetsz. Lehet, hogy még várnod kéne egy kicsit (2-4 évet), hogy kiférfiasodj még egy kicsit. Pár év múlva tedd fel ide a kérdést megint és majd kiderül. :D
18/18 anonim válasza:
EEE.... nem. Nézz körbe a férfimodellek között. Szerintem nem nézel ki úgy, hogy modell lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!