Szerintetek vannak olyan vékony lábaim, mint Cara Delevigne-nek, Karlie Kloss-nak, Gigi Hadid-nek vagy Candice Swanepoel-nak?
Figyelt kérdés
Szerintetek vannak olyan vékony lábaim? Most én sokkal vastagabbnak tartom a combjaimat, de már fogytam egy picit.
En labaim:
Cara virgacsai:
Karlie Kloss:
Gigi Hadid:
Candice:
Ne mondjatok hogy ne akarjak hozzajuk hasonlotani vagy hasonlo, a normalis valaszokat elore is koszi! :)
#láb #alak #trend #comb #modellalkat #Candice Swanepoel #Karlie Kloss #Cara Delevingne #virgács #Gigi Hadid
2016. márc. 23. 17:41
1/13 anonim válasza:
Simán van olyan vékony lábad mint ezeknek a lányoknak, de azért vigyázz magadra, nehogy az egészséges rovására menjen.
Btw Candice testét én is elfogadnám :)
4/13 anonim válasza:
van olyan vékony.
de hogy mi a f*aszért nem képesek egyesek elforgatni a képet és úgy feltölteni, az felfoghatatlan számomra.
5/13 anonim válasza:
Még vékonyabbak is szerintem. Sportolj valamit, ne fogyózz, és akkor sokkal jobban fognak kinézni
6/13 anonim válasza:
áruld el nekem, mi a fenéért szépek azok a fogpiszkáló lábak ??? A világból ki tudnék szaladni, mikor ilyeneket látok !
7/13 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, csak még egy kérdést hozzátennék: Miért nincsenek ennyire saját gondolataid, saját ízlésed, és önérzeted, hogy tehetségtelen kis celebekre akarsz hasonlítani? Amúgy meg normális választ csak értelmes kérdésre lehet adni.
8/13 anonim válasza:
Igen.
A tied és az övéik is egyaránt szépek :)
Nekem bejönnek a vékony lábak, nagyon vonzónak találom őket.
9/13 anonim válasza:
Igen, sőt még vékonyabbak.
De nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!