Szerintetek van eselyem a modell szakmaban?
14/L 88-63-85 175 cm.
Aki jartas, vagy tapasztalt ezen teren az tudna nekem segiteni ebben? (Kepet tudok kuldeni privatban)
Elore is koszonom annak aki veszi a faradtsagot es ir!:)
Kedves utolso:)
Koszi a velemenyt, akkor meg fogyok abbol. Egyebkent fogyozom 2 honapja, eddig 14 kg ment le es azert kerdeztem itt, hogy jok e ezek a meretek? De ha ugy gondolod hogy meg a derekam vastag akk nyilvan fogynom kell belole, vegulis az alakithato;)
14/15-os. Mar elnezest, de nem tudom, hogy mivel erdemeltem ki, hogy ilyeneket irj rolam. Az elozo kommentemben nem irtam semmi olyat amibol az jott volna le, hogy nagy a szam;) A fogam alig latszik a kepen, vagy neked ilyen jo a szemed, hogy bele latsz a szamba is?:D
Ugy megneznem am, hogy te hogy nezhetsz ki, majd utana meghallgatom a velemenyedet is talan..
utolso, koszi, mindenkepp meg fogom probalni:)
szerintem van esélyed :) ahol én modellkedek, vagy egy hasonló arcú lány, mint te.
az alakod milyen, sportolsz valamit?
L
17/19. Ki mondta neked, hogy rakd ki ide a képedet? Én egy szóval sem, de figyelj nekem ehhez nincs kedvem, bocsi.
18/19. köszi:) Egyébként atletizálok már 2 éve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!