Mi a véleményetek erről a csajról?
Figyelt kérdés
Mert szerintem ekkora talicskányi bélrendszerrel nem kéne modellkedni.Béna, gusztustalan, felpuffadt hasa van. képek :
2016. febr. 4. 22:02
1/10 Shai-Hulud válasza:
Te marha, ez a csaj TERHES, és nem püffedt...
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez kicsoda, de hogy nem modell, az biztos.
Attól, hogy készült róla pár meztelen kép, még nem lesz valakiből modell.
Amúgy tényleg elég furán néz ki, mintha terhes lenne.
4/10 Shai-Hulud válasza:
5/10 anonim válasza:
de hülye vagy.. nem gyanús, hogy amúgy tök vékony a csaj, csak a hasa nagy? felpuffadni így nem szokott senki. keress rá googleben: terhesség, váransósság.
6/10 anonim válasza:
Amúgy Indiana, Angelina B, Ava, avatarina, Belle, Annabell, Anna, Narnia, Ginger, Anna Raise, neveken fut még.Eredeti neve ha minden igaz akkor Ann Glazyrina.És nem terhes, és SOHA nem is volt terhes.Én is láttam róla olyan kép setet ahol kicsit nagyobb volt a hasa, lehet csak nem húzta be, vagy elmaradt a PS róla.Örülök hogy segíthettem.:)
8/10 anonim válasza:
Neken nagy kedvencem Ő, pláne hasa miatt.De én szeretem a vékony/átlagos lányokat egy kicsit nagyobb kidomborodó alhassal.:) Pl ezen a képen is van egy kis bele, és mégsem terhes, és nem is volt.Max a PS guy nem ért rá.:)
9/10 anonim válasza:
Nem semmi a csaj, jó nagy belei lehetnek amitől ekkora a hasa ott alul.Ezt leszámítva jó.
10/10 anonim válasza:
De fura a hasa o.O azt hittem,hogy terhes és már épp írni akartam,hogy milyen marha vagy,hogy nem veszed észre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!