A modellek tulajdonképpen a testükből élnek, majdnem egy szinten vannak a prostikkal szerintetek?
#11: Szerintem vannak a modellek között csúnyák is, de ez csak a magánvéleményem.
#14: Szerintem vannak a prostik között is szépek, de az is csak az én magánvéleményem.
#16: A modellek szépségversenyeken is szerepelnek, és elvárás tőlük, hogy legyen a csapatban, aki meg is nyeri. Fogalmam sincs, te miből gondoltad, hogy létezhetne a modell biznisz, ha nem tudnák megvédeni a saját büszkeségüket.
#19: Talán nem tudod, de Dubai-ban minden éjjel dugnak meg párat a topmodellek közül - és pénzért. Oda külön szexturizmus van még Magyarországról is. Ha nem egy ágról szakadt igénytelen idióta senki vagy, bármelyiket megkaphatod.
Kedves utolsó.
Akkor az x ezer forintból menjen pszihiáterhez...
És ne szifiliszre költse a pénzét.
És igen aki írta ,hogy mindenki a testéből él én is így gondolom.
Csak vannak véleményem szerint megalázó/lealacsonyító munkák és kevésbbé lealacsonyítóak.
Lásd prosti vs varrónő. Az egyik számomra megalázó munka lenne ha nő lennnék a másik nem.
Férfiaknál lásd model vs festő.
Az egyik szószerint csak a testéből él. A másiknak valamilyen szinten van is agya és kell is.
:D Kedves utolso, a nogyogyasz, a proktologus, a fogorvos, az urulogus, az apolono valoban sokkal, de sokkal higienikusabb munka, mint a prostie. Valoban :D
(Amennyiben nem vetjuk ossze az ezen munkakorokhoz szukseges kepessegeket es keszsegeket, de miert is tennenk). Jol szorakoztam a kommented illogikussagan, amely egy tarsadalmi tabutemat probal benan megideologizalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!