Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modellek tulajdonképpen a...

A modellek tulajdonképpen a testükből élnek, majdnem egy szinten vannak a prostikkal szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 11:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
15%

#11: Szerintem vannak a modellek között csúnyák is, de ez csak a magánvéleményem.

#14: Szerintem vannak a prostik között is szépek, de az is csak az én magánvéleményem.

#16: A modellek szépségversenyeken is szerepelnek, és elvárás tőlük, hogy legyen a csapatban, aki meg is nyeri. Fogalmam sincs, te miből gondoltad, hogy létezhetne a modell biznisz, ha nem tudnák megvédeni a saját büszkeségüket.

#19: Talán nem tudod, de Dubai-ban minden éjjel dugnak meg párat a topmodellek közül - és pénzért. Oda külön szexturizmus van még Magyarországról is. Ha nem egy ágról szakadt igénytelen idióta senki vagy, bármelyiket megkaphatod.

2016. jan. 26. 09:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Alapjában véve 4-essel értek egyet. Mindenki a testéből él, a testét bocsátja áruba. A kubikos éppúgy, mint a bérszámfejtő Gizike. A prosti éppúgy, mint a bokszoló. Az agysebész éppúgy, mint az utcaseprő.
2016. jan. 27. 14:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Mint #22. Volt már ilyen téma, mindenki a testéből él. A fizikai, szellemi képességeiből. A prosti sem rosszabb. Ráadásul egy normálisabb prosti nem csak a lábát teszi szét, hanem kvázi pszichológusként is működik, mert sok pasi nem csak dugni akar, hanem figyelemre, meghallgatásra, törődésre vár.
2016. jan. 27. 15:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Akkor az x ezer forintból menjen pszihiáterhez...

És ne szifiliszre költse a pénzét.

És igen aki írta ,hogy mindenki a testéből él én is így gondolom.

Csak vannak véleményem szerint megalázó/lealacsonyító munkák és kevésbbé lealacsonyítóak.

Lásd prosti vs varrónő. Az egyik számomra megalázó munka lenne ha nő lennnék a másik nem.

Férfiaknál lásd model vs festő.

Az egyik szószerint csak a testéből él. A másiknak valamilyen szinten van is agya és kell is.

2016. jan. 28. 07:16
 25/26 anonim ***** válasza:

:D Kedves utolso, a nogyogyasz, a proktologus, a fogorvos, az urulogus, az apolono valoban sokkal, de sokkal higienikusabb munka, mint a prostie. Valoban :D

(Amennyiben nem vetjuk ossze az ezen munkakorokhoz szukseges kepessegeket es keszsegeket, de miert is tennenk). Jol szorakoztam a kommented illogikussagan, amely egy tarsadalmi tabutemat probal benan megideologizalni.

2018. jan. 30. 12:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Gondolok itt az igenyes luxuslanyokra termeszetesen, nem az utszeli kategoriaria, az nagyon-nagyon mas....
2018. jan. 30. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!