Vállalnál erotikus, de nem szex jellegű, modell munkát?
Akt,félakt,jelmezek,de SEMMI szex! EU-s fizuért?
A barátom azt mondta,ha megteszem elhagy,de ekkora lehetőség nem sok lánynak van idehaza. És ha most nem lépek akkor már soha nem is lesz.
Nem egy gagyi férfi magazinos fotózás vagy webcamos munka lenne,hanem videójáték promó,de teljes körű,azaz mocap,fotózás,reklám fotó/videó,videójáték találkozók.
Hú, azta, mekkora lehetőség. Kihagyhatatlan, de tényleg!
Igaza van a barátodnak.
Rendben én egy "K" vagyok,megértettem. :(
De azért azt megmondanátok,hogy akkor minek kezd egy fiú egy modellkedő lánnyal?
Vagy hogy akkor az összes cosplay modell is "K" és az összes színésznő és fehérnemű modell is?
a modellkedésről nem rögtön a meztelenül pózolásra gondol az ember... hanem max fehérneműs fotózásra..de ezen te jóval túlmennél.
szerintem érthető a barátod reakciója, viszont biztosan találsz olyan pasit, aki elfogadná.
a helyedben én nem fogadnék el egyébként olyan munkát, ahol nyilvánosságra kerülnek rólad olyan meztelen képek (legyenek akármilyen ízlésesek is) később még nagyon visszaüthet.
Kedves 7.!
Egy videójáték promójában mi az "alja munka"? Persze nem egy Victoria secret angyal színvonal,de kötve hiszem,hogy ez a modellkedés alja.
Ilyen munka: [link]
8as, a fizetett cosplayezésben még semmi erotikus nincs. az oké.
te a kérdésedben erotikus modellmunkáról írtál. a meztelenkedés minden esetben az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!