Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 17 éves leszek Májusban 176cm...

17 éves leszek Májusban 176cm magas vagyok de mindenképp modell szeretnék lenni véleményetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
176cm magas 60kg vagyok most kezdem el a tömegnövelő edzést étrend+kiegészítőkkel hogy ne legyek "átlagos" testfelépítésű szeretnék felszedni pár kilót.Azt szeretném kérdezni hogy ilyen magassággal mennyi az esélyem?Arcra sok ember szerint fotogén vagyok de irritálnak a füleim mert szerintem kissé kiállnak és ez nagyon zavar félek hogy emiatt nem sikerül :/.Arcom sajnos néha aknés néha nem ez változó.Általában próbálok elegánsan öltözni(feszülős farmer,ing,cipő (hol elegáns hol tornacipő alkalomtól függ) szövetkabát,sport zakó).Tetoválásom nincs.A hajam néha kócosan állítom (Johnny Depp stílusban) hol pedig teljesen hátrafésülve.Bőrszínem világosbarna. Méretem ruhában M-általában. Mik lehetnek kizáró okok hogy felvételt nyerjek akármilyen modell ügynökséghez? Szimpla fotózás,kifutó és minden ami a modell "szakmához" tartozik vállalnám mert ez érdekel szinte csak,imádok fényképezőgép előtt állni.Köszönöm előre is a válaszokat.

2016. jan. 3. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Peti te vagy az?
2016. jan. 4. 13:14
 12/14 divatguru ***** válasza:
Szia!Szerintem ha nagyon ezt szeretnéd csinálni egy próbát megér és keress fel egy megbízható(!) ügynökséget.Biztos tudnak segíteni ha ez az álmod.Egyébként a leírás alapján nehéz megmondani,hogy megfelelsz e,mert így látatlanban kép nélkül nehéz elképzelni,de sok sikert!:) Remélem sikerül amit szeretnél.
2016. jan. 5. 18:46
 13/14 anonim válasza:
Leirtak alapjan eltudlak kepzelni modellkent . Szerintem jo dolog az , hogy edzel csak Vigazz ,hogy ne legyel tul izmos , mert az mar nem noies .
2016. jan. 8. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Cseke Botond esetében pont a fülei voltak azok, amikre felfigyelt az, aki felfedezte. De Szabó Dominak sem éppen fejhez simuló fülei vannak. Úgyhogy szerintem ez nálad sem lesz akadály. :)
2016. jan. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!