Vélemény erről?
2016. jan. 3. 13:08
1/3 anonim válasza:
Japánban vannak használtbugyi-automaták. Ha arra is van igény, erre miért ne lenne?
2/3 anonim válasza:
Ez tetszett előző:D Erről szokott lenni műsor a TLC-n nézz meg egy adást,a szülők viselkedésén lejön minden...általában azt nyilatkozzák a szülők,hogy korábban ők akartak szépségkirálynők lenni és ezért járatják ilyenekre a gyereküket.Sokszor a gyerek ellenkezik,földhöz veri magát és valami ajándék miatt teszi ezt meg,de van hogy 2 testvér verseng egymással,de olyan gyerek is van akibe belenevelték hogy szeresse ezt,mert anyuka azt mondja hogy ez klassz.Azt is szokták mutatni,hogy az anya kiakad ha nem az ő gyereke nyer.Szomorú ez az egész mert felnőttnek öltöztetik a kislányokat még műfogsort is kapnak mert csak tejfogaik vannak még.
3/3 anonim válasza:
Talán kétszer néztem bele ilyen műsorba, az egyikben két lány testvér rivalizált egymással, aztán a nagyobb nyert, mire a kisebb szinte sírva fakadt, de nem azzal a tipikus gyerekhisztivel, amikor két másodperc után már nevet, tényleg komolynak tűnt. A másikban pedig egy kisfiú is versenyzett, anyuka persze nagyon-nagyon büszke volt rá. Én nem tudom, mi visz rá egy szülőt, hogy kitegye ennek a gyerekét. Mindig azt mondják, hogy a gyerek is élvezi, de ordít róluk, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!