Erzsébet királyné (Sisi) ma is megállná a helyét a
szépség világában?
Figyelt kérdés
Elnézve egykori fényképeit, néha az az érzésem, hogy kissé eltúlozzák a szépségét. Mai szemmel nézve is szép? Persze nem állítom, hogy csúnya, de azt az óriási szépséget sem bírom felfedezni benne, amiről annyi ódát zengtek. Ki hogy vélekedik erről?
Nem volt sem anorexiás, sem nem volt plasztikáztatva - szóval elég nagy hátránnyal indulna.
És az nem szépség világ, hanem szépség ipar.
2015. dec. 27. 10:44
3/10 anonim válasza:
A régi képek, festmények messze nem adják vissza annyira a valóságot, mint egy mai tűéles fotó, így nem könnyű összehasonlítani. Meg szerintem Sisi a maga kategóriájában volt szép. Kategória = az a belterjes banda, amit az európai uralkodó családok összességeként nevezünk és ahol szegről-végről mindenki vérrokona volt a másiknak.
2015. dec. 27. 10:46
4/10 anonim válasza:
De, pont hogy anorexiás volt. A korszépségnek megfelelően volt szép. Mostmár teljesen más a szépségideál.
Nem kell úgy kinéznie, mivel az egy pszichés betegség. Nem csak a soványok lehetnek anorexiások, csak ma a sok tudatlan nem tud különbséget tenni, és minden vékonyra azt mondja, hogy anorexiás...
2015. dec. 27. 11:49
7/10 anonim válasza:
70 kilósan is lehet valaki anorexiás, meg 50 kilósan is egészséges. köztudott, hogy sissi mennyire odavolt a vékony derekáért, ez szerintem tipikusan az önértékelési/étkezési zavaros nők jellemzője.
képek alapján viszonylag jól nézett ki, bár inkább átlagosnak mondanám. ha ma élne, nyilván úgy sminkelne, mint a sztárok, sportolna, diétázna, állandóan fodrászhoz, kozmetikushoz, ilyen-olyan kezelésekre járna.. szóval igen, mai szemmel nézve szép lenne. ma bármilyen átlagos nőből lehet 'szép' nő, ha sok pénze van, márpedig neki volt.
2015. dec. 27. 12:02
8/10 anonim válasza:
Valljuk be hogy a mostani hercegnő se olyan gyönyörű mint ahogy áradoznak róla...
Nem csúnya nem ezt mondom, de ha nem a herceg felesége lenne akkor semmi ilyen jelzővel nem illetnék...
A királyi családok körül megy ez a magasztalás.
2015. dec. 27. 14:35
9/10 A kérdező kommentje:
Én például Romy Schneidert százszor szebbnek és bájosabbnak látom, mint akit valójában megformált.
2015. dec. 27. 17:27
10/10 Maddii válasza:
Szerintem szép volt az akkori ideálnak megfelelően, persze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!