Katherine Henderson 10/? (képekkel)
Amerikai modell. Szerintem nagyon szép nő, mint általában az amerikaiak. :$
Szerintem átlagos, csinoska de semmi extra. Imádok nõket rajzolni és fotózni de ebben a nõben semmi nem fogott meg.
18L
Szerintem is nagyon szép nő, de azzal a kijelentéssel, hogy "mint általában az amerikaiak. :$", a helyedben azért megvárnám, amíg eljutsz egyszer az USA-ba, és szembesülsz azzal, hogy mi a különbség ilyen tekintetben a valóság és aközött, amit te a filmekben látsz.
A nők jelentős része, ugyanúgy, ahogy a férfiak - és igen, az ő korosztályában is - elhízott, azon belül rengeteg a súlyosan elhízott, és - részben ebből kifolyólag - jellemzően nem csini ruciban, hanem XXXl-es pólóban és méretes leggingsben látod őket, nem úgy, mint a cukormázas filmekben.
A statisztika, amit itt látsz, nem a simán csak túlsúlyos emberek arányát mutatja korosztályonként (is), hanem a már kórós mértékű elhízásban szenvedőkét:
És elhiheted, nagyon más ezzel a való életben, a hétköznapokban szembesülni, mint újságcikkeben meg statisztikai grafikonokon.
De Katherine Henderson tényleg csinos, és szép arcú.
10/8
Kéne csecs meg segg és 10/10 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!