Szerintetek hol találok vádli fotózáshoz, olyan nőket, akiknek izmos a lábuk?
Figyelt kérdés
Érdemes valahol hirdetni? Nem profi modelleket keresek és nem erotikus a munka.2015. nov. 21. 18:07
1/10 anonim válasza:
Lábfetisiszta férfi női lábakat imádna,Így hirdess
3/10 anonim válasza:
sportolók között. de ez elég.. perverz
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne bemenni edzőterembe és ezzel nyitni... például a 3-as szerint is perverz. Amit nem értek, hogy ha másról van szó, pl senki nem tartja perverznek, ha valaki megbámulja egy nő mellét..., mitől más a vádli?
2015. nov. 21. 18:46
5/10 anonim válasza:
nem, nekem eleve az perverz, hogy valaki idegen nőket akar fotózgatni, bocs.
6/10 anonim válasza:
Engem is nagyon izgatnak az izmos női lábak. bennem is felmerült korábban az, hogy hogyan szedhetnék össze izmos lábú csajokat vagy fotóikat, de nem találtam működőképes dolgot. Helyette inkább magam fotózgattam, ha láttam ilyen csajt, pl. utcán, ünnepségen, rendezvényen, stb.
7/10 anonim válasza:
"Vádlifotózás" Ilyenről sem hallottam még! Veszel egy profi tükrös gépet,jó nagy teleobjektívvel és nyáron bármelyik strandon csinálhatsz képeket,amíg valaki el nem zavar onnan!
8/10 anonim válasza:
Èn szívesen jelentkeznèk, de nem utaznèk fel ezèrt pl. Pestre vagy az ország másik vègère:S
9/10 A kérdező kommentje:
Honnan írsz?
2015. nov. 25. 19:33
10/10 anonim válasza:
Női kerékpárversenyzők között érdeklődj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!