Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek menjek modelltanfo...

Szerintetek menjek modelltanfolyamra?

Figyelt kérdés
Voltam a klasszis modell egyik castingján ahol azt mondták, hogy megfelelnék modellnek (181 cm és 61 kg vagyok) csak először egy modelltanfolyamot kell elvégezni ami kb 200.000 Ft lenne, majd utána a portfólió. És azután kapnék munkákat. Ez nem lehúzás?

2015. nov. 15. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát de. Aki jó, azt tanfolyam nélkül is viszik egyből castingokra.
2015. nov. 15. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:

De lehúzás!

Én hobbyfotós vagyok,képeket szivessen csinálok rólad,de portfóliót már nem vállalok

2015. nov. 15. 14:47
 3/6 divatguru ***** válasza:
Egy modelltanfolyamért 200.000 Ft..?Nem tudom..Mit tanítanak ott? :D Meg szerintem nem érdemes kifizetni,elég kevés sajnos az esélye,hogy olyan befutott leszel,mint mondjuk Palvin Barbi. :/
2015. nov. 15. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Valódi ügynökségnél ingyen betanítás van, aztán csak gyakorolni kell, meg elmenni a munkákra.
2015. nov. 15. 19:11
 5/6 anonim válasza:
Szia!En jelenleg a klasszisnal vagyok en is elvegeztem ezt a tanfolyamot.Ha jol elolvassatok a szerzodest nincs benne buktato es kesobb adnak havonta modellmunkakat par honap alatt visszatermelodik az a penz amit kifizettetek a tanfolyamert. Portfoliot meg elobb utobb ha modell akarsz lenni ugyis kell majd csinalni.Ismerem a tanarokat is nagyon rendesek de ha ez esetleg tul draga neked (tenyleg draga de megeri) elmehetsz masik modellugynokseghez is vagx mehetsz egyeb modellallasokra.
2016. ápr. 8. 13:44
 6/6 Belle89 válasza:
Szio. Énis elvégeztem náluk és elég sok hosztesz , statiszta illetve fotózásos munka van náluk. Most épp egy május végi divatbemutatora is beválasztottak. Amugy nemtudom kelle vagy sem tanfolyamot végezni de nekem nagyon jo volt sokat tanultam és fejlödtem, meg nagyon jofejek a tanárok is.
2016. máj. 2. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!