Hölgyek, ha valaki leszólítana benneteket az utcán benne lennétek egy ilyen fotó elkészítésében?
1. NEM VAGYOK PERVERZ!
2. Amiért fizetnek,azt csinálom.
3. Igen,modell oldalakról könnyű lenne toborozni,de sok megrendelő a teljesen ismeretlen arcok miatt fizet,ráadásul a "modell" lánykák drágák,főleg amelyik szerződéssel van kötve egy céghez.
4. A strandon nem látható a lábad meztelenül? Vagy nem mutogatod,mert perverzió?
5. SOK modell ügynökség és VALÓDI fotós és VALÓDI reklámszakember portyázik az utcán,szórakozó helyeken,strandokon.
Bár én fiú vagyok, de ha odajönne valaki hozzám, hogy fotózgatni akarna, biztos nem egyeznék bele. Miért te igen?
Ha pedig valaki fotózgatni akarja magát, akkor ő jelentkezik és nem fordítva. Egyébként is lehet nem vagy perverz, de annak tűnik, és csakhogy nem zaklatás jellegű...
És mi garantálja, hogy nem magadnak tárolgatok??? Illetve, hogy ki is fizeted. Másrészt pedig biztos nem az utcán fogsz valakit így lefotózni...
Tehát még nem is olyan, mint egy újság, hogy xy ezt nyilatkozta és bevágja a képét (arcát)
Ebbe szerintem nagyon kevesen mennének bele.
Strand pedig más kategória. De a strandon sem örülne senki, ha őt fotózgatnák... Sőt! (a jogokról pedig nem is beszélve)
ha te profi fotós vagy, aki tényleg reális árat fizet, akkor miért itt kérdezgeted, hogy vállalnák-e, ha utcán leszólítanál embereket? menj ki az utcára, mutasd meg a szerződést, tedd le a pénzt és akikkel ott találkozol majd eldöntik, hogy benne vannak-e és rögtön megkötheted az üzletet...
komolyan mondod, hogy azért nem modell és statiszta kereső oldalakon próbálkozol, mert attól félsz, hogy ott túl ismertek a modellek? tényleg úgy gondolod, hogy a modell szakma nincs tele ismeretlen arcokkal? főleg úgy, hogy olyan képeket akarsz csinálni, amin csak a talpa éles a modellnek és az arca eleve nem is felismerhető?
ha a modell lánykákat drágának tartod, akkor ugye mégsem akarsz annyira reális árat fizetni a munkájukért? hogy is van ez?
a strandon látható a lábad, de nem akar egy fotós pénzt keresni vele, te meg saját bevallásod szerint pontosan ezt akarod
valóban sok modell ügynökség és fotós portyázik az utcán (bár azért tegyük hozzá, hogy nem a jobbaknak szokásuk). a különbség az, hogy te nem az utcán próbálkozol, hanem itt...
ez kemény, én először azt hittem, hogy te akarsz fizetni azért, hogy lefotózd mások lábát, de még el is várod, hogy neked fizessenek ezért??? komolyan sírok:DDd szerinted ki lesz az az idióta, aki az utcán egy vadidegenek fizet majd azért, hogy a lábát (!!) lefotózza? ha a lábamat akarnám fotóztatni (de nem akarom), akkor találnék rá megfelelő embert, aki
1. ingyen megcsinálja
2. nem egy vadidegen lábfetisiszta
szerinted ez profi körökben tényleg így megy? ha tényleg olyan nagy fotós lennél, feltennéd a referenciáid egy oldalra és téged keresnének fel a megrendelők. de úgy sejtem, neked semmi közöd valójában a fotózáshoz, csak egy lábfetisiszta perverz vagy, aki így akar élvezkedni, mert máshogy nem jut nők közelébe.
Még az utolsó jó hogy írta, átfutottam még1x.
Ráadásul még a lányok fizessenek neked??? lol
Nem tudom hol láttál, vagy hallottál ilyesmit, de fordítva szokott lenni. Jó, hogy nem már azért fizessenek, hogy meztelenül fotózgatják... újságokban vagy TV-ben nem is láttál még ilyesmi hírt? pl. sztárok esetében, hogy mennyiért vállalta be? Vagy, hogy mennyit kap valaki azért, mert az arcát adja 1 termékhez?
El vagy tévedve.
A kérdésben rendben van, de a válaszok nem teljes mértékben:
"Fotósként azt fotózom amiért fizetnek,amire igény van."
"2. Amiért fizetnek,azt csinálom. "
Igen a 2. válasz(a kérdezőnek) kicsit hosszabb, de ott sem fogalmaz pontosan. Valójában félreértelmeztem 2. olvasásra.
"3. Igen,modell oldalakról könnyű lenne toborozni,de sok megrendelő a teljesen ismeretlen arcok miatt fizet,ráadásul a "modell" lánykák drágák,főleg amelyik szerződéssel van kötve egy céghez. "
Ez esetben vegyétek/vedd figyelmen kívül a válaszom, bocsi. (#15) Így ez a része valójában rendben van. De a többi többé-kevésbé.
Én, nyáron, ha olyan helyen futunk össze, ahol helyben mehet a fotó (Duna part, park), akkor 5 ezer, ha kizökkent a napi rutinból és el kell menni alkalmas melyre, akkor 10 ezer.
De csak nyilvános helyen, vagy hivatalos stúdióban vagy nálam, hogy van velem barát/barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!