Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy zajlik egy gyerekmodell-c...

Hogy zajlik egy gyerekmodell-casting? 13/L 163cm 49 kg

Figyelt kérdés
Pesten az utcán 2 lány kérdezett meg, hogy van-e kedvem ilyen fotózásokra menni. Felirták a telefonszámom, és nem rég hívtak, hogy a napokban lesz egy ingyenes casting.Tudom, hogy nem vagyk ,,kiválasztott,, mert sok szászan mennek rajtam kivül. 1.Jók a méreteim GYEREK modellnek? 2. Hogyan zajlik ez az egész?

2015. nov. 10. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mivel alacsony vagy hozzá.
2015. nov. 10. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Erről viszont nem tehetek. De mégis hogy történik ez?
2015. nov. 10. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyerekmodellnek még jó vagy egy-két évig, ahhoz nem vagy alacsony, mivel nem nagyon van ilyen kikötés. Bár 13 a legalsó határ a felnőttmodellkedésbe a lányoknál és oda viszont kell a 170 cm.
2015. nov. 10. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. válaszoló. És hogyan zajlik egy ingyenes casting fotózás?
2015. nov. 10. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
melyik ügynökség?
2015. nov. 10. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Még a mai napig vannak olya buta emberek, akikhez vadidegenek odamennek az utcán, megmondják a személyes adataijat, elhiszik hogy belőlük lesz a világsztár. Komoly ügynökségek castingot hirdetnek, nem az utcán szólongatnak. Sehogy. Adnak két pofont, megerőszakolnak, és kiállítanak strihelni. Nőjj már fel.
2015. nov. 10. 21:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: szerintem érthetően leírtam, hogy nem képzelem magam sem kiválasztottnak, sem világsztárnak, sem semm
2015. nov. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!