Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ilyen méretekkel lehetnék modell?

Ilyen méretekkel lehetnék modell?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap azon gondolkoztam, hogy a méreteimmel lehetnék-e modell. Szóval, úgy gondoltam megkérdezem tőletek. Méreteim: 84-69-94 (alapból széles a csípőm), 162 cm, 56 kg. 12/l, és mindenki azt mondja, hogy vékony vagyok és formás + szép az arcom. Amúgy már szerződtetve vagyok egy ügynökségnél. Normális válaszokat kérnék, köszönöm! :)

2015. okt. 15. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én egy kilóval nehezebb vagyok nálad, de 20 centivel magasabb és 3 évvel idősebb is, ha te vékony vagy akkor én már csontváznak számítanék, pedig van rajtam egy kis felesleg...

Ha meg valóban szerződtetve vagy egy ügynökségnél, minek kérdezed? Ezek szerint lehetsz modell, hiszen leszerződtek veled. Ha jól tudom amúgy, a 90/60/90 az ideális méretek, és minimum 175 centi.

2015. okt. 15. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
küldj képet, van tapasztalatom, segíthetek.
2015. okt. 16. 09:10
 13/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, ne értsd félre, szerintem sem vagy túlsúlyos, átlagos alakod lehet, ami nem baj, csak egy ügynökségnél is ugyanezt mondanák neked.
2015. okt. 16. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
NEM. NEM. NEM.
2015. okt. 20. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!